Зрители и фенове на популярното риалити Биг брадър установиха, че

...
Зрители и фенове на популярното риалити Биг брадър установиха, че
Коментари Харесай

Има ли черна прокоба над участниците във ВИП Брадър?

Зрители и почитатели на известното риалити " Биг брат " откриха, че доста от участниците в неговите издания от началото му до момента, както и техни близки стават жертви на заболявания и нещастни случаи. Това се отнася както за редовите играчи, по този начин и за звездите.

Особено черен е сезон 2016-а на " Големия брат ". Поредната жертва на прокобата, която съгласно наблюдаващи витае над шоуто, стана артистът Христо Живков. Преди седмица красавецът загуби борбата с рака, която води година и половина. Екранният богослов от суперпродукцията на Мел Гибсън " Страстите Христови " издъхна единствено на 48 години в Лос Анджелис, който избра преди време за свое непрекъснато местопребиваване.

Смърт от атипична пневмония настигна водещия в телевизия ММ Роро. Синът на също без време отишлия си рок артист и Съюз на демократичните сили деятел Вили Кавалджиев се болести от мистериозна зараза при отмора на остров Бали, настояват негови другари. 40-годишният Роро издъхна в столична болница, написа Хотарена.

През късната есен на предходната година напусна този свят и емблемата на българските " дребни хора " - старозагорецът Георги Софкин. Лидерът на едноименната неправителствена организация умря в бедност, като в последните години от живота си се е издържал с подаяния. Отчаянието го е тласкало и към алкохола, който в последна сметка съкрати съдбовно живота на Софкин.

Може би най-драматичен поврат претърпя животът на българския бежанец в Лондон Димитър Казълов. В разгара на риалитито той получи новина от жена си, че щерка им Деметра е починала. Дими бе заставен да напусне " Биг брат ", само че гибелта на 21-годишната му наследница продължава да е обгърната в тайнственост. Тогава в медиите се спрягаха разнообразни версии - гибел от свръхдоза, самоубийство от нещастна обич и даже трагичен случай, само че истината за трагичния завършек на младото момиче по този начин и не излезе нескрито.

Един от най-атрактивните участници в шоуто - хотелиерът от Приморско Здравко Василев, също бе сполетян от фамилна покруса. Баща му Янаки, почитан в курортното градче строителен бизнесмен, почина при неуместно рухване от недостроено стълбище на семеен градеж. Вместо да получи съболезнования и състрадание обаче, " гларусът " се трансформира в обект на офанзиви в общественото пространство. Причината за това е, че татко му лежал часове наред на градежа в безпомощно положение, без никой да го потърси.

Прокобата " Биг брат " настигна, въпреки и години след присъединяване й, и фолкветеранката Сашка Васева. Изпълнителката го закъса съществено със здравето преди две години. Дупнишката Мадона стартира да губи зрението си, само че диагнозата бе сложена едвам в немска клиника. Васева претърпя интервенция от израстък на мозъка и сега се възвръща сполучливо съгласно околните й.

Други две звезди - певицата Жана Бергендорф и артистът Явор Бахаров, също се оказаха, въпреки и по своя виновност, в епицентъра на кавги с дрога, които насмалко не сринаха до основи репутацията им. Братът на топактьора Захари Бахаров на два пъти бе заловен да кара с опиати и над него надвисна сянката на ефикасната присъда. Наскоро Явор остана без шофьорска брошура, а от колата му бяха свалени номерата поради следващото му осъществяване по пътищата на България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР