Зрелищен обир на бижута в Париж. Мъже с брадви нахлули

...
Зрелищен обир на бижута в Париж. Мъже с брадви нахлули
Коментари Харесай

Издирват двама от крадците, обрали магазин за бижута в парижкия хотел Риц

Зрелищен грабеж на бижута в Париж. Мъже с брадви нахлули в магазин в хотел " Риц " и отмъкнали бижута за милиони. Част от крадците към този момент са арестувани. Полицията продължава да търси двама от бандата.

 © Българска телеграфна агенция
Крадците били петима. Вчера, малко след 18 часа, те пристигнали със скутери пред хотела. Въоръжени с брадви, нахлули в бижутерийния магазин във фойаето и счупили витрините и отмъкнали бижута. Откраднатите полезности са на стойност 4 и половина милиона евро.
Жена: Казаха ни да не се обръщаме. Но аз съумях да ги видя, бяха с качулки. Единствената ми мисъл беше по какъв начин да се спася. Успях да избягам и да се скрия в мазето.
Полицията съумя да задържи трима от нарушителите, само че към момента се търсят другите двама. Засега не е известно дали откраднатите бижута са открити.

Подобни обири не са необикновени за Париж. В региона на хотела има доста бижутерийни магазини, множеството от тях са обирани през последните години.

Но крадците стават все по-дръзки и ловки. Този път те ловко са минали около защитата на Министерството на правораздаването, което се намира покрай хотела.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР