Зрелищен хикс от чисто футболно отношение затвори втория кръг от

...
Зрелищен хикс от чисто футболно отношение затвори втория кръг от
Коментари Харесай

Зрелище закри кръга в efbet Лига! Берое и ЦСКА 1948 не се победиха

Зрелищен хикс от чисто футболно отношение затвори втория кръг от родната efbet Лига. Макар да не съумяха да си вкарат голове, завършвайки 0:0 между тях, тимовете на Берое и ЦСКА сътвориха страховит мач в Стара Загора, като не съумяха да дефинират кой да бъде крайният победител. Срещата под Аязмото видя десетки положения, греди, както и страхотни осъществявания, само че в последна сметка двата тима се задоволиха с точката между тях. По този метод и двата тима са без проваляне след откриването на сезон 2020/21 в efbet Лига, като „ заралии” даже нямат позволен гол след първите си изиграни 180 минути в нашия шампионат.

Вратарите на двата тима - Християн Василев и Даниел Наумов, направиха редица спасявания, отчайваки офанзивните футболисти на двата тима, които сътвориха изобилия от шансове, които се откриха пред двата отбора.

Началото на срещата бе доста двуостро, като и двата тима желаеха да нападат своя противник. Рано-рано в срещата Октавио получи топката вдясно на наказателното поле на ЦСКА 1948, само че реши да подава, вместо да стреля, което се оказа неточност и Димитър Пиргов почисти напред. Последваха серия дълги подавания към Мартин Камбуров зад отбраната на заралии, само че пасовете не бяха овладявани добре от нападателя и играта продължи без голове.

link1 " >
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР