Зонта клуб София, в изпълнение на проекта ТРУДОВА БОРСА ЗА

...
Зонта клуб София, в изпълнение на проекта ТРУДОВА БОРСА ЗА
Коментари Харесай

Трудова борса за жени – в помощ на украинските бежанци и безработните български жени

Зонта клуб София, в осъществяване на плана „ ТРУДОВА БОРСА ЗА БЕЖАНЦИ ОТ УКРАЙНА И БЕЗРАБОТНИ БЪЛГАРСКИ ЖЕНИ “, провежда еднодневна среща на работодателски организации с участници, които се нуждаят от професионална помощ за намиране на подобаваща работа. 

Организаторите са помислили и за участниците от провинцията - като техните данни ще бъдат предоставени на работодатели, които да им предложат позиции.

За майките с деца, които желаят да участват на срещата, ще бъде обезпечен детски ъгъл, където екип ще се погрижи за децата им.

Пълната стратегия на събитието може да прочетете

За уредниците

Зонта клуб София е част от „ Ареа 05, Дистрикт 30, Зонта Интернешънъл ” – интернационална женска организация, която има за цел да образува, показва и пази справедливостта и зачитането на човешките права; оказва помощ и партнира с всички държавни и публични организации и физически лица, които работят за възстановяване общественото, икономическото, политическото, здравното, професионалното и правно състояние на дамите, подпомагайки жертвите на всички типове принуждение. 

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР