Зони без автомобили за председателството предвижда МВР. Основните ще са

...
Зони без автомобили за председателството предвижда МВР. Основните ще са
Коментари Харесай

МВР предвижда зони без автомобили в София

Зони без коли за председателството планува Министерство на вътрешните работи. Основните ще са към НДК, Техпарка и столичен хотел, където ще се настанява главно евроелита. Това стана ясно от думите на вътрешния министър Валентин Радев по време на блиц контрола в отрасловата парламентарна комисия, написа News.bg.

Въпрос за ограниченията за сигурност зададоха от ГЕРБ, обезпокоени от атентата в Ню Йорк. Последните офанзиви бяха извършени с коли. Министърът не изключи, в случай че има офанзива у нас и тя да се извърши по същия метод. Затова и силовото ведомство взема нужните ограничения.

Не се следи увеличение на престъпността, изясни той в отговор на аления Красимир Янков за проведената престъпност. 57% от бюджета на Министерство на вътрешните работи за следващата година бил за битка с престъпността.

Нямало толкоз доста проведени незаконни групи, стана ясно от думите на министъра. Групите се следили, следили се и в обществените мрежи.

Най-важна е предварителната защита, регистрира Валентин Радев. Красимир Янков обаче се усъмни в потенциала на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР