Знаците на зодиака са много различни един от друг. Всеки

...
Знаците на зодиака са много различни един от друг. Всеки
Коментари Харесай

Какви любовници са отделните зодии?

Знаците на зодиака са доста разнообразни един от различен. Всеки има собствен самостоятелен метод към живота. Тяхното отношение се въздейства най-вече от детайлите, с които са свързани. По отношение на пола те са от огромно значение… Разберете кой е най-секси съгласно вас!

Кой е най-хубавият ухажор?

Прочетете това малко изложение на обособените зодиакални знаци и изберете своя желан сътрудник.

Елемент на Земята

– Той е сетивен и свенлив в това време. Той не бърза, може да прекара доста часове в самата любовна игра. Телците третират секса като естествена нужда в живота и имат положително чувство за желанията на колегата си. Много ги е грижа за атмосферата на доближаване.

Зодия Дева – Само видимо срамежлива. В началото ще наподобява малко разтревожена, само че с времето ще придобие храброст. Девите са доста любопитни във връзка с секса и макар че са малко наивни, надълбоко в себе си мечтаят малко да се разпалват. Харесват опитите в леглото.

– Той е заинтересован и притеглен от тъмната страна на човешката природа. Може да бъде малко отегчителен или доста деятелен и вълнуващ. Той обича да реалокира границите, макар че няма да си го признае елементарно. Козирогът е сетивен ухажор, само че ненавижда романтиката.

Елементът на огъня

– Той е припрян, самоуверен и буен. Овенът е зодия с огнен характер. Не се опасява да покаже, че харесва някого. В леглото той желае да господства и го възбужда, когато може да подреди на някого. Най-важното обаче за него е удоволствието на другия.

– Те не се опасяват от нищо. Охотно демонстрират голото си тяло, намерено се възхищава на другите. Без никакъв позор споделят какво желаят и непосредствено питат какви са желанията на техния обичан. Лъвът в спалнята има натурален инстинкт да отгатва какво би трябвало да се направи, с цел да подлуди някой.

– В живота той цени най-вече свободата и заниманието – същото го интересува и в леглото. Стрелецът жадува за това, което се назовава „ развлечение “. Той обича да нервира и да се майтапи малко по време на секс. Не може да е сериозен.

Елемент на въздуха

– Те са несериозни и освободени. Това, което ги възбужда най-вече, са дългите диалози за секс. Питат колегата си какви са неговите мечти и на драго сърце споделят своите. Близнаците би трябвало да изградят интелектуална връзка с индивида, с който спят.

– В леглото той е същински откривател. Той желае сътрудникът му да го заинтригува. Водолеят е удивен от прокарването на границите в спалнята. Той ще се съгласи на всички опити. Той намира „ постоянния “ секс за отегчителен.

– Те обичат комбинацията от тактичност и грубост. Обичат да се преструват, че се срамят, само че най-вече обичат това, което е неразрешено. Везните постоянно акцентират, че за тях е доста значимо в каква атмосфера протичат интимните им срещи.

Елементът на водата

– В секса най-вече ценят потайността. Колкото по-малко се изясняват събитията на срещата, толкоз повече им харесва. Рибите в леглото са нежни, обичат да се движат постепенно. Има мнение за тях, че остават постоянно ненаситни и съвсем от самото начало имат предпочитание да играят еротични игри.

– Скорпионът ненавижда отхвърли. Той обича, когато един привидно недосегаем човек изцяло губи мозъка си по него. Той господства в леглото и се грижи чувствата да са допустимо най-интензивни. Той в никакъв случай не се уморява. Трудно му е да избяга!

– Няма разлика сред секс и обич. Той е изцяло сантиментален и се откроява от другите знаци с огромна сензитивност. Това, което най-вече цени в леглото, е нежността и деликатността. Понякога Ракът открива своята половост едвам по-късно в живота си.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР