Знания и двигателна активност се събират на 3 и 4

...
Знания и двигателна активност се събират на 3 и 4
Коментари Харесай

`Детски фестивал на знанието и движението в Пловдив

Знания и двигателна интензивност се събират на 3 и 4 юни в градската градина покрай библиотеката „ Иван Вазов “ в Пловдив. Детският фестивал на знанието и придвижването ще включва лекции, демонстрации, насочване с компас, присъединяване в избавителни и проучвателен задачи, катерене.

Една от тематиките на конферентната част е екранното мислене и въздействието му върху детското развиване .

Темата визира както деца без специфични потребности, по този начин и тези със специфични потребности, разясни в предаването „ Хоризонт до обед “ Анна Ройдева, експерт по работа с деца с увреждания, психолог и специален възпитател. За нея би трябвало да се разгърне въпросът до каква степен и по какъв начин да използваме тези технологии, тъй като в ранното детско развиване могат да доведат до изключителни обрати .

„ Екстремните спортове, с цел да бъдат безвредни, се следват правила. По същия метод, с цел да поддържаме връзка дейно, би трябвало да използваме правила. Това е нашата съществена цел – свързването “, добави Ройдева.

Животът към нас, хората към нас са учители . Нашият мозък непрестанно се учи, той попива всичко “, разяснява Крум Сираков, създател на клуба за планинско-приложни спортове „ Агарта “ и един от уредниците на фестивала. По думите му всяка последваща година фестивалът има от ден на ден участници и от ден на ден тематики.

Повече за събитието чуйте в звуковия файл. 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР