Знамето на Рожен се е разкъсало, съобщиха общинските съветници на

...
Знамето на Рожен се е разкъсало, съобщиха общинските съветници на
Коментари Харесай

Знамето на пилона в Рожен се скъса. БСП-Смолян зоват Радев да се ангажира с подмяна на флага

Знамето на Рожен се е раздрало, оповестиха общинските съветници на БСП-Смолян, представени в Дарик.   " Кой ще следи за сигурността? Според изнесената през лятото информация, пилонът е устойчив на вятър до 180 км/ч, а предходната година ветрове в съвсем цялата страна бушуваха със 150км/ч и провокираха голям брой вреди, а в планините беше още по-страшно. Знамето към този момент се закъса. От последните медийни изявления по тематиката за стълб „ Рожен “ излиза наяве, че близкият до Радев Симеон Караколев възнамерявал да свика съвет, с цел да се реши ориста на оборудването през студените месеци ", питат социалистите. 

Те означават, че пилона „ Рожен “ беше необятно афиширан като мотив за горделивост и знак на обединяване.

Абсолютно неприемливо е върху най-високия пилон в Европейски Съюз да се вее скъсано българско знаме. Има едно почтено решение на казуса с поддръжката – откакто е патрон и основател на плана бе президента Румен Радев, президентската администрация да бъде ангажирана с замяна на знамето най-малко два пъти в годината, или когато е належащо.

Средства в бюджета на Президентството ще се намерят. Ако би трябвало да понижи големия брой съветници и секретари. Това е достойното решение. Ако ли пък президентът се скрие или дистанцира, това значи, че за следващ път е употребявал родолюбието на българина за личните си цели. Президентът дължи отговори. Разкъсаното знаме е знак на служебната му власт ", питат те в позиция до медиите. 

Припомняме, Ви, че първият опит за издигане на знамето бе неуспешен заради неправилните окачвачи и знамето падна. Техническите проби бяха правени в продължение на три дни в разнообразни часове и метеорологични условия, в това число и скорост напразно. Оптималното издигане на трибагреникa с повърхност от 1110 кв. м. до върха на пилона е с дълготрайност сред 5 и 7 минути.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР