Знаменитостите са свикнали да пътуват в лукс, но когато става

...
Знаменитостите са свикнали да пътуват в лукс, но когато става
Коментари Харесай

Това са най-скъпите яхти

Знаменитостите са привикнали да пътуват в разкош, само че когато става въпрос за яхти, те извеждат охолния си метод на живот на друго равнище. А тези звезди имат най-скъпите суперяхти в света. Холивудската звезда Леонардо ди Каприо обича първокласните почивки на яхта. По-рано тази година той беше забелязан да кръстосва Средиземноморието и Атлантическия океан с модели и телевизионни звезди. Проучване, извършено от специалистите от Yacht Charter Ritzy Charters, представено от bTV разкри кои са най-скъпите яхти, притежавани от някои огромни имена.

" Изгряващото слънце ", благосъстоятелност на Дейвид Гефен

Американският продуцент, началник на кино студио и предприемач Дейвид Гефен закупи своята суперяхта през 2010 г. Съобщава се, че той е платил 200 милиона за лодката, която в този момент се счита, че коства 590 милиона. Яхтата е дълга 139 метра и развива оптималната скорост от 34 благи в час.

Разполага с 82 стаи на борда, в които могат да се настанят 18 посетители и 55 членове на екипажа.Но с баскетболно игрище, винарска маза, кино, площадка за кацане на хеликоптер, спа и плувен басейн, стаите са минимум впечатляващата характерност.

Яхтата е приветствала няколко известни лица през годините, в това число Ди Каприо, Опра Уинфри, Джулия Робъртс, Стивън Спилбърг и Барак Обама.

Koru, благосъстоятелност на Джеф Безос

Американският предприемач Джеф Безос има втората най-скъпа яхта на звезди в света, която коства към 500 милиона $. Суперяхтата Koru, известна още като Y721, се счита за най-голямата ветроходна яхта в света и е издигната особено за предприемача. Той може да одобри до 18 посетители, които могат да се насладят на бордови уреди като басейн, площадка за кацане на хеликоптер, джакузи и скоростна лодка.

Говори се също, че Koru също има подводница, прибрана на борда - макар че това не е доказано. Говори се, че гостите на звезди, които са почивали на яхтата, включват Кейти Пери и Орландо Блум.

Eos, благосъстоятелност на Даян декор Фюрстенберг

Модната дизайнерка Даян декор Фюрстенберг и нейният брачен партньор предприемач Бари Дилър са горди притежатели на Eos. Двойката закупи лодката си, която е третата най-скъпа яхта, благосъстоятелност на звезди, за 200 милиона $ през 2009 година

С дължина 92 метра, Eos може да доближи скорост до 28 благи в час и може комфортно да побере до 14 посетители. Удобствата на борда включват стъклено стълбище, 14-футова карта на света и джакузи.

Яхтата на Джорджо Армани

Модният дизайнер Джорджо Армани е горделив притежател на Main - 65-метрова суперяхта. Интериорът е планиран от самия господин Армани и може комфортно да побере 14 посетители и 14 членове на екипажа. Main коства 64 милиона $.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР