Знаменитият испански тенор Хосе Карерас ще зарадва българската публика с

...
Знаменитият испански тенор Хосе Карерас ще зарадва българската публика с
Коментари Харесай

Хосе Карерас ще пее в Арена Армеец на 21 октомври

Знаменитият испански тенор Хосе Карерас ще зарадва българската аудитория с още един впечатляващ концерт, само че този път в най-голямата зала у нас – " Арена Армеец ", на 21 октомври. Патрон на събитието е кавалерът на " Златната топка " Христо Стоичков, който ще се прибере в България особено за музикалния театър на Маестрото, оповестяват уредниците от Moko Solution. 

Единият от популярните " Трима тенори " ще излезе още веднъж пред многочислените си фенове у нас, макар че е разредил до най-много участията си на огромна сцена. Изненадващата аудиенция на Хосе Карерас в София е още едно доказателство за дългогодишното другарство и надълбоко почитание, което свързва великия тенор и Христо Стоичков, означават уредниците. 

Билетите към този момент са в продажба – в мрежата на Eventim на цени от 70 до 180 лв..

Новата оперна сензация на България и възпитаник на Маестрото – 36-годишният тенор Росен Ненчев, също ще взе участие в концерта, солист на Софийската опера и балет и един от 22-мата определени от целия свят във втория майсторски клас на Хосе Карерас. 

" Има доста хубав поетичен глас, който доста ми харесва. Пее с възприятие, с нюх, с динамичност " – споделя Карерас за своя надарен възпитаник. 

Росен Ненчев също не пести похвали за златния глас на операта: " Маестрото е необикновен човек. Има мощна аура към себе си. Съветът, който ми даде и постоянно ще помня, е да бъда себе си " – не крие възхищението си младият тенор.

Информацията е на Българска телеграфна агенция.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР