Знаменитият халф на Аустрия (Виена) Манфред Шмид прати специални поздрави

...
Знаменитият халф на Аустрия (Виена) Манфред Шмид прати специални поздрави
Коментари Харесай

Бивш играч на Аустрия специално поздрави легенди на ЦСКА

Знаменитият халф на Аустрия (Виена) Манфред Шмид прати специфични поздрави на легендите на ЦСКА Анатоли Нанков и Ивайло Киров. Това стана след извършения в неделя мач от австрийското състезание сред " виолетовите " и Волфсбергер.

52-годишният Шмид, който от пролетта е треньор на Волфсбергер, се видя с българския футболен държавник Кирил Евтимов, който беше измежду гостите на " Генерали Арена " в австрийската столица. В диалога сред двамата легендата на Аустрия си напомни мачовете против ЦСКА от първия кръг на Шампионската лига през сезон 1992/93.

" Върнахме се много обратно във времето. Не мога да допускам, че са минали 31 години от този момент. Спомням си добре и двата мача. Ние спечелихме с 3:1 на " Пратера ", а на реванша в София загубихме с 3:2, само че продължихме напред. Оттогава съм запомнил доста добре двама играчи на ЦСКА - Анатоли Нанков и Ивайло Киров. Изпращам им специфични поздрави. Надявам се, че всички играчи от тогавашния тим на българите са добре ", съобщи Манфред Шмид.

След мача Кирил Евтимов се видя и с грузинския национал Сандро Алтунашвили, който от това лято е част от Волфсбергер. Връзката сред двамата беше направена от някогашния национал на Грузия Арчи Арвеладзе, който е добър другар с Евтимов. По време на срещата си с Алтунашвили българският футболен държавник получи като подарък фланелката на 26-годишния халф от мача против Аустрия.

На трибуните на " Генерали Арена " Кирил Евтимов се видя и със спортния шеф на домакините Мануел Ортлехнер. Мачът сред Аустрия (Виена) и Волфсбергер, завъшил при нулево тъждество, беше изгледан и от австрийската футболна легенда Тони Полстер.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР