Знам, че в този момент друга алтернатива на управлението на

...
Знам, че в този момент друга алтернатива на управлението на
Коментари Харесай

Кирил Петков: Алтернатива на управлението на акад. Денков няма

" Знам, че в този миг друга опция на ръководството на акад. Денков, а той се оправя доста добре, няма ". Това разяснява съпредседателят на парламентарната група на „ Продължаваме промяната - Демократична България “ (ППДБ) Кирил Петков по отношение на поръчката на „ Възраждане “ да внесат с поддръжката на „ ИТН “ избор на съмнение към кабинета поради политиката в бранш " Енергетика ".
Петков уточни, че всички партии, които поддържат държавното управление, правят оценка неговата активност. " Акад. Денков се оправи отлично с митинга на земеделците и реши техните проблеми, това се случи през вчерашния ден и с енергийния бранш ", добави той, представен от Българска телеграфна агенция.

" Всички схващат, че „ Възраждане “ се пробват да политизират тези действителни митинги и се пробват да ги употребяват за изборите за локална власт ", сподели още Петков, откакто Народното събрание гласоподава решението за одобрение на постигнатото през вчерашния ден съглашение сред държавното управление, депутати, синдикати и протестиращите миньори и енергетици.

" Спазваме си обещанията, през вчерашния ден поехме ангажимент към енергетиците и обществените сътрудници това решение да бъде реалност през днешния ден и то е реалност ", съобщи Кирил Петков. Той увери, че хората на митинга могат да имат доверие, че обещанията, които са били дадени, ще бъдат изпълнени, както от държавното управление, по този начин и от партиите, които са подсигурили това съглашение./ФрогНюз
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР