Знам, че в този момент друга алтернатива на управлението на

...
Знам, че в този момент друга алтернатива на управлението на
Коментари Харесай

Кирил Петков за вота на недоверие: Друга алтернатива на управлението на Денков няма

Знам, че в този миг друга опция на ръководството на акад. Денков, а той се оправя доста добре, няма. Това разяснява съпредседателят на парламентарната група на " Продължаваме промяната - Демократична България " Кирил Петков по отношение на поръчката на " Възраждане " да внесат с поддръжката на " ИТН " избор на съмнение към кабинета поради политиката в бранш енергетика.  

Всички схващат, че " Възраждане " се пробват да политизират тези действителни митинги и се пробват да ги употребяват за изборите за локална власт, сподели още Петков, откакто Народното събрание гласоподава решението за одобрение на постигнатото през вчерашния ден съглашение сред държавното управление, депутати, синдикати и протестиращите миньори и енергетици

Спазваме си обещанията, през вчерашния ден поехме ангажимент към енергетиците и обществените сътрудници това решение да бъде реалност през днешния ден и то е реалност, съобщи Кирил Петков.

Той увери, че хората на митинга могат да имат доверие, че обещанията, които са били дадени, ще бъдат изпълнени, както от държавното управление, по този начин и от партиите, които са подсигурили това съглашение.

" Енергийната сигурност на България ще бъде обезпечена от ПАВЕЦ " Чаира ", работи се сега, с цел да може в идващите 12 месеца той да влезе още веднъж в действие. Работим и да вкараме в употреба блок 7 на АЕЦ " Козлодуй ", разясни Петков.

Радослав Рибарски предложи разглеждането на технологии за хващане на въглероден диоксид. " Такива технологии към този момент са налични, би трябвало страната да прегледа още други технологии и да заложи на пилотна апаратура, която да покаже дали България би трябвало да поеме по пътя за хващане на въглеродни излъчвания ", добави Рибарски.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР