Знам, че той вече не е това, което беше до

...
Знам, че той вече не е това, което беше до
Коментари Харесай

Веселин Маринов за Цветанов: Той е уникален човек, честен и качествен

Знам, че той към този момент не е това, което беше до през вчерашния ден. И пристигна като гръм от ясно небе за мен и за всички мои близки. Дори за миг стопирах автомобила и изпаднах в някакви размишления - какъв брой мръсно нещо е политиката. Едва ли има нещо, което е по-некоректно на този свят от политиката, съобщи Веселин Маринов по повод оставката на Цветан Цветанов от управителните постове в ГЕРБ.

Изказването на артиста в ефира на Дарик радио е от четвъртък - ден преди репликата на премиера Борисов  " Не ми се искаше повече Веско Маринов да ми пее на концертите. Ясно бях споделил по какъв начин би трябвало да се организира акцията, не се съобразиха на моменти с мен. "

Маринов разказва Цветанов по този начин: " Той се научи на удари, на неучтивост, той се научи на доста работа. Той има зад тила си доста хора в цялата страна, които знаят какъв брой работи, какъв брой е първокласен и какъв брой е почтен човек. Това е удар по достолепието му, по неговия морал. Ще го изживее вътрешно мъчно. Но мисля, че няма да го покаже пред обществото, даже и пред другите му близки хора, тъй като е неповторим човек, мощен. "

Бяхме с него последно дружно по време на няколко предизборни концерта, посочи за последните си срещи с Цветанов артистът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР