Знаете я богатата българка в TikTok. Ванеса Кьосина е най-добрият

...
Знаете я богатата българка в TikTok. Ванеса Кьосина е най-добрият
Коментари Харесай

Къде търси богатата българка от TikTok мъж? Не и в "Ергенът" - Ванеса си каза истината

Знаете я богатата българка в TikTok. Ванеса Кьосина е най-хубавият конфликт сред същинския разкош (не като този на Пиленцата от Монако) и селския живот. Рич Бич знае съвършено от кое място е тръгнала, къде се намира и какво желае да реализира. 

Но на всяка еманципирана жена ѝ е необходим един мъж, тъй като както знаем изключително при Рич Бич, спонсорът е извънредно значим. Затова TikTok-ърката е безапелационна - в никакъв случай не би си търсила мъж в шоу като " Ергенът ". Но би го направила на друго място. 

" Аз съм момиче от село и не се квалифицирам за там. По-скоро ъм за " Фермер търси жена ", скромничи Ванеса. Но истината е, че Рич Бич знае от кое място идват кинтите и няма нищо срещу да се върне в родния Вълчедръм, където родителите ѝ имат плантация. Или най-малко това стана ясно от отговор на различен въпрос на почитател в TikTok. 

Виж още: След обрата в предаването: Алекс Гърдева укори Блага за държанието ѝ 

Контретният въпрос е дали Ванеса е учила " всички степени на маркетинг ". И отговорът е позитивен. " Учила съм всичко за маркетинга, за което можеш да се сетиш. Завършила съм бакалавър " Бизнес и маркетинг " и сега приключвам магистър " Дигитален маркетинг и промяна ", твърди Рич Бич. " И всичко това, с цел да мога да ръководя фермата във Вълчедръм ", споделя тя. Е, в отговора ѝ прозира лек жлъч, само че пък кой знае. 

Но животът е наслада и горест, по тази причина приключваме материала със скъпата фотосесия на Рич Бич на мега гъзарска вила в Барселона:

Изображение: https://www.instagram.com/vanessa.kyosina/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР