Знаете ли коя е тайната на най-хубавото кафе? В него

...
Знаете ли коя е тайната на най-хубавото кафе? В него
Коментари Харесай

куба бийч бар

Знаете ли коя е тайната на най-хубавото кафе? В него би трябвало да има микроскопична песъчинка от плажа, свежи пръски от морските талази, а също и усмивката, ентусиазма и топлината на този, който го е приготвил.



А в CUBA BEACH BAR всички съставки за това са в обилие! Ароматни ободряващи питиета, свежи коктейли и фреш на брега – това е методът, по който да прекараш пролетта, до момента в който лятото ни завладее изцяло. Идването му се усеща най-силно в CUBA BEACH BAR барът на Варненския плаж !




Няма метод да не го познаете, той е неповторим. И цялостен с страст и разноцветност, като всеки миг, който откраднете от сивия делник, с цел да сте там! До морето, само че на сянка, с въодушевление за ваучър, само че също и за романтика. Какво още ти би трябвало?



И с изключение на всичко това: Само дни остават и до огромното събитие, трансформирало се към този момент в емблема на CUBA BEACH BAR - откриването на празненство сезона! Който е виждал подобен ваучър, няма да пропусне! Който пристигна за пръв път, ще се изуми!

Защото това е CUBA... CUBA BEACH BAR !

Телефон за резервации: 0888 500 658
Потърсете ни и във фейсбук: https://www.facebook.com/CubaBeachBar.Varna/

*публикация

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
реклама
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР