Знаете ли колко боли да бъдеш унизен от близък на

...
Знаете ли колко боли да бъдеш унизен от близък на
Коментари Харесай

Той се ожени за друга, но след години разбра, че аз съм жената за него

Знаете ли какъв брой боли да бъдеш потиснат от непосредствен на сърцето ти другар? Преди няколко години Мариана – най-хубавата ми другарка, се омъжи за мъжа, в който бях влюбена от няколко години. Въпреки че знаеше за безумната ми обич, тя подцени другарството ни и реши да стане негова брачна половинка. Но най-лошото беше, че ме предложения да им бъда кума! Душата ми крещеше от болежка, до момента в който ги гледах по какъв начин се целуват на сватбата. Години наред си представях, че някой ден аз ще бъда дамата, на която той ще постави брачната халка, а в този момент най-хубавата ми другарка се омъжваше за него.
Обладана от дива ревнивост не се стърпях и щом служебното лице попита има ли някой срещу този брак, скочих на крайници и мощно извиках, че аз не съм съгласна да се оженят. Пред повече от 200 посетители заявих, че съм влюбена в младоженеца и няма да позволи друга жена, била тя и най-хубавата ми другарка, да ми го отнеме.

Казах също, че аз съм по-добър човек от Мариана, тъй като го обичам същински, а не като нея – поради парите му. Единственото, което реализирах е, че ме изхвърлиха от сватбата.
Всичките ни общи другари ми обърнаха тил и ми се подиграваха, че съм луда жена, която желае да скапе сватбата на най-хубавата си другарка и да й отнеме брачна половинка. Наложи се да продам дома си и да се преместя в различен град. Изминаха няколко години от общественото ми оскърбление и неотдавна разбрах, че двамата са се разделили и той търси способи да се свърже с мен. Радвам се, че най-сетне осъзна коя е същинската му половинка, само че е прекомерно късно да бъдем дружно, тъй като в живота ми от дълго време има различен.

Когато си мисля за всичко, което се случи, разбирам, че просто ориста е желала подобен процес на събитията. За мен остана болката и страданието, само че ето, че той също не е благополучен и надали ще бъде до края на дните си. Но по този начин е, всеки би трябвало да заплаща за своите неточности.
Инфо: Лична драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР