Знаете ли какво е шейпшифтър? Да, онези невероятни същества със

...
Знаете ли какво е шейпшифтър? Да, онези невероятни същества със
Коментари Харесай

Lenovo ThinkPad X1 Fold: Разгърни бъдещето

Знаете ли какво е шейпшифтър? Да, тези невероятни същества със свръхестествени сили, които напълно трансформират външния си тип, приемайки разнообразни форми. Познати от хилядолетия като герои на антични легенди и митове, те все по-често оживяват и през днешния ден с помощта на технологиите. Магическата им промяна буди удивление, тъй като има възвишен генезис.

Вече има устройство, което е способно на сходна промяна. То е изцяло действително и също толкоз въздействащо, само че е дело на човешка ръка. Името му е – първият компютър със сгъваем екран.

Създателите му Lenovo го дефинират като преносим компютър, само че той е доста повече, комбинирайки качествата и на таблет, и на нотбук. Универсален и мултифункционален, X1 Fold умее бързо да трансформира формата си, с цел да ви послужи във всеки миг. Той съчетава продуктивността на многофункционалния компютър с удобството на таблета.



Още при отварянето на кутията усещате, че държите в ръцете си премиум артикул. Елегантният и първокласен дизайн, заоблени форми и тил от естествена кожа впечатляват и основават чувство за изключителност. Но това е единствено началото.

Сгъваем, стилен, комфортен

Изключително стилен – с размерите на бележник или дребна ръчна чанта, X1 Fold се побира в джоба на връхната ви дреха и бързо се вписва в всекидневието ви – в дома, в офиса или на открито. Той е комфортен и лек – тежи под 1 кг, а кожената му обвивка пасва съвършено и несъмнено в ръката ви. Можете постоянно да го носите със себе си, да го ползвате до момента в който сте в придвижване, тъй че да сте оптимално продуктивни. Носите нещо малко, употребявате нещо огромно.



Едно от най-големите му преимущества е безжичната магнитна клавиатура – тя се " залепва " върху горната част на екрана и X1 Fold се трансформира в дребен нотбук. Ако имате повече място – разгъвате екрана, вдигате клавиатурата (тя е обвързвана с Bluetooth) и работите съвсем на настолен компютър. Искате да го придвижите – клавиатурата остава сред сгънатия екран, като в това време се зарежда. На процедура имате дребен преносим компютър, огромен таблет и малко многофункционално устройство в едно.

С цифровата химикалка Lenovo Mod Pen може да си водите бързи ръкописни бележки напряко върху екрана, като че ли употребявате същинска тетрадка. Ако решите, стартирате да скицирате диаграми или подчертавате най-важното в презентация.



Този дребен трансформър несъмнено е най-гъвкавият нотбук, който в миналото сте държали в ръцете си, защото устоя най-малко 30 000 сгъвания/разгъвания. Корпусът от въглеродни нишки и леки железни сплави го прави доста благонадежден и устойчив, изцяло в духа на серията ThinkPad. Съчетава оптималната еластичност и ергономичност, трансформирайки в наслаждение осъществяването на всяка задача.

Универсален цифров асистент

Ключова роля за мултифункционалността на X1 Fold има неговият. Освен че е извънредно еластичен, многослойният мултитъч екран впечатлява с съвършена бляскавост и контрастност, богати и точни цветове, както и ясни елементи. Получавате висококачествено изображение, с цел да се насладите на обичаното ви мултимедийно наличие, да четете електронни книги или просто да сърфирате в интернет.



X1 Fold е съвършен за мултитаскинг. Екранът му се разделя на две, давайки опция да се употребяват 2 приложения по едно и също време. Преминаването сред другите стратегии и приложения е съвсем незабелязано и изцяло интуитивно – нужно е напълно леко превъртане.

Скептиците несъмнено ще бъдат разочаровани (или пък прелестно изненадани), защото не се вижда никаква дипла, когато дисплеят е напълно разгънат.



Независимо дали го употребявате като таблет или преносим компютър, той е съвършен и за наложителните в последно време видеоконферентни диалози. Четирите микрофона и система от високоговорители на Dolby Atmos обезпечават великолепен тон, с цел да сте сигурни, че ви чуват мощно и ясно. С технологията Wi-Fi 6 получавате доста бърза и сигурна връзка, а опцията за 5G ви разрешава да бъдете свързани на всички места.

В устройството са вложени доста положителни хрумвания, които подсигуряват на ползвателя му поливалентност и успеваемост. Lenovo даже са добавили специфичен програмен продукт, с цел да подсигуряват сполучливото превключване сред другите режими на работа. Високата продуктивност и продуктивност са обезпечени от 5-ядрения хибриден процесор Intel Core i5 с 8 гигабайта оперативна памет, а батерията устоя до 10 часа.



X1 Fold ще задоволи всичките ви потребности – можете да работите, да творите и да се забавлявате. Той е идеалният бизнес сътрудник и съвършен асистент във всяка обстановка.

Този цифров хамелеон е крачка към бъдещето на персоналните компютри. Той разпростира нови благоприятни условия и е нещо изцяло друго от всичко, което сте виждали до момента. Истински шейпшифтър.

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР