Знаете ли какво е остеохондроза? Това е заболяване, чиито симптоми

...
Знаете ли какво е остеохондроза? Това е заболяване, чиито симптоми
Коментари Харесай

Остеохондрозата причинява болки в гърба и главоболие, но ето как да я преборите

Знаете ли какво е остеохондроза? Това е заболяване, чиито признаци са болки в гърба, постоянно главоболие, виене на свят, замъглено зрение, разстройства в слуха и нарушаване на координацията.
Можете да предотвратите всички тези неприятности, в случай че овреме започнете с една лесна и даже приятна предварителна защита. Всичко, което се желае от вас, е да вършиме постоянно няколко извършения за шийните прешлени, които ще ви оказват помощ както да поддържате добра форма, по този начин и да се разделите с мускулното напрежение и да подобрите паметта си.
Вижте кои са най-ефективните леки и домашни тренировки за шията, които се борят с дегенеративна дискова болест.

1. Насочете брадичката надолу, приближете я към шията и постепенно движете главата си първо пет пъти наляво, след това пет пъти надясно.
2. Сега повдигнете брадичката и повторете по пет пъти горното упражнение.
3. Наклонете главата си наляво, пробвайки да докоснете с ухо рамото си. Повторете по пет пъти на всяка страна.
4. Изправете брадичката и притиснете с ръце задната част на главата. Притиснете тила към ръцете си три пъти по 7 секунди.
5. Наведете глава и стегнете вратните мускули.

6. Повторете три пъти по 7 секунди.
7. Напрегнете мускулите на врата си и с дясната ръка натиснете дясното си слепоочие, а след това лявото с лявата ръка. Повторете три пъти за по 7 секунди.
8. Изправете глава и борейки се със съпротивата на напрегнатите вратни мускули, натиснете брадичката към югуларната ямка. После вдигнете глава, като се стремите брадичката да е оптимално високо.
Притиснете я към ръцете си и задръжте три пъти за по 7 секунди.
Докато вършиме упражненията, не се опитвайте да задържате дъха си, дишайте обикновено, умерено и гладко.

Ако усетите болежка, безусловно спрете с тренировките и изчакайте да отмине. Ще видите, че още след първите няколко извършения ще се почувствате доста по-добре. Погрижете се за здравето си, тъй като във време, в което съвсем всички сме целодневно приведени пред компютрите, е значимо да не забравяме да се грижим за вратните си мускули, които са под всекидневно напрежение.
Пак това досадно главоболие…Но този път ще направя някои неща, преди да прибегна до хапчето!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР