Знаете ли какво е да си подарите доза щастие? Поне

...
Знаете ли какво е да си подарите доза щастие? Поне
Коментари Харесай

Подари си цял кибрит щастие

Знаете ли какво е да си подарите доза благополучие? Поне веднъж месечно. Доза, задоволителна, с цел да ви държи разчувствани цялостен месец. До идната още по-голяма доза. Щастие, еуфория, въление. И то незаменимо и незабравимо.
Все повече станаха известни така наречен Mystery boxes – кутии цялостни с изненади – вкусотии, мечтана козметика, неповторими облекла и куп други изненади...

Вярвате, че съществува кутия, в която са събрани неповторими артикули, които стоплят сърцето ви и мигновено провокират усмивката на лицето ви?  Тази кутия съществува и се назовава!


е тематична абонамента начин на живот кутия. Всеки месец Кибрит те изненадва с нова завладяваща тематика, която трансформира “клечките ” в прекарване - прекарването Кибрит. Всеки месец. На прага на дома ти. Можеш да подариш Кибрит на себе си или на обичан човек, а от екипа ще се погрижат той да е обаятелен и персонализиран!
Във всяко издание има сред 5 и 8 разнородни продукта според от месечната тематика. В Кибрит можеш да намериш козметични артикули от натурални съставки без сулфати, продукти за дома, здравословни хранителни артикули, аксесоари и ръчно направени произведения. Специално за теб. Спрямо усета ти. Лично, особено и персонализирано.
За да възпламенят огънчето на упованието в теб, те споделят авансово тематиката на броя, само че не и продуктите. Огънчето на упованието те държи разчувствуван даже и откакто отвориш кутията. Сякаш е магическа. А може би е?

От държат на качеството и произхода на продуктите. Затова и всяка “клечка ” в Кибрит е деликатно подбрана и тествана, с цел да сте сигурни, че получавате повече от това, което заслужавате и да бъдете щастливи при отварянето на всяка една последваща кутия.

Трудно бих описала щастието при отварянето на. Може би е съизмеримо с пътешестване в чужбина, празнуване на рожден ден, а може би и меден месец. Да, представете си, че всеки месец имате рожден ден – това е денят, в който вашият Кибрит идва при вас, чака ви пред вратата и вие с треперещи и очакващи ръце го разопаковате. Какво ще намерите вътре? Точно това, което най-силно желаете и десеторно на това, за което сте мечтали! Кой не желае подарък всеки месец!

Защо да избера тъкмо " Кибрит "?
Екипът на " Кибрит " знае, че не са ни нужни мотиви, с цел да си припомняме, че би трябвало да се грижим за себе си и да усмихваме околните си хора. Трябва да има по малко огънче и топлота във всеки ден и ние можем да го създадем допустимо и елементарно налично за доста хора! Така се е зародила концепцията за многочислени дребни чудеса и изненада, скрити в кутия (кой не обича да разопакова дарове в мистериозни кутии?!), които да носят очакване, усмивки и грижа! За теб самия или за обичан човек!
“Кибрит ”-ът е знак на топлината, която екипът желае да доближи до всеки, да възпламенява по малко огънче в деня и да го прави по-щастлив! Това е и тяхното мото -  “ Подари благополучие в кутийка. Хубаво е!

може да се поръча с абонамент, както и с еднократна поръчка (която не е обвръзана с дълготраен ангажимент).
*Цената на месечна кутия е 34,90 лева
Кибрит пуснаха и на стойност 44,89лв, за което нямаме самообладание да ви разкажем какво съдържа и какви страсти провокира в нас в идващия материал.
Можете да извършите своята покупка на месечното издание или да извършите собствен абонамент за 3 или 6 месеца. Какво по-хубаво от това да подсигуриш годината на теб или собствен обичан с дарове? Подари обич и неспокойствие. Действай, Коледа не е единствено през декември!

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР