Знаете ли, че знакът на зодиака определя кога трябва да

...
Знаете ли, че знакът на зодиака определя кога трябва да
Коментари Харесай

От колко сън има нужда всяка зодия?

Знаете ли, че знакът на зодиака дефинира по кое време би трябвало да си легнете?
Всеки действа по друг метод. Някои хора имат потребност от повече сън, други по-малко. Някои хора обичат да стават рано заран, а други избират да работят през нощта. Не всеки е наясно, че времето, в което си лягате зависи от вашата зодия. Проверете по кое време би трябвало да си лягате.

От какъв брой сън има потребност всяка зодия?

Овен

Обикновено Овенът  не се нуждае от доста сън. Обича да си ляга много след среднощ и ранното ставане не е проблем за него. За страдание постоянно е раздразним денем, което е резултат от изтощеност.

Телец

Телците се нуждаят от 7-8 часа спокоен сън. Те не се оправят добре с насилствените придвижвания. Това ги изнервя и губи положителното им въодушевление. Хората от този знак би трябвало да спят задоволително и да внимават за звука на будилника. Колкото по-спокойно, толкоз по-добре.

Близнаци

Хората зодия Близнаци са доста променливи. Понякога те могат да спят половин ден, а различен път може въобще да не си лягат. Теоретично те би трябвало да спят към 6 часа.

Рак

Раците са родени спящи. Те обичат да спят и с готовност прекарват свободното си време в тази активност. Те се нуждаят от най-малко 8 часа сън, макар че биха желали да прекарат даже повече в леглото. Трябва да си лягат преди среднощ.

Лъв

Хората зодия Лъв не се нуждаят от доста сън, само че би трябвало да им е безусловно мрачно. Спането пред тв приемника или включената лампа отпада. Най-доброто време за сън е среднощ.

Дева

Девите нямат потребност от доста сън и постоянно се отхвърлят от него в интерес на други действия. Такъв метод на живот, изненадващо, не се отразява на външния им тип или благоденствие за дълго време. Те обаче би трябвало да се наспиват добре и да се регенерират понякога.

Везни

Везните би трябвало да спят, с цел да действат обикновено. 8 часа е точното време. Най-добре е да си лягат към 23 ч. Най-добре ще заспят, в случай че стаята е подредена.

Скорпион

Хората от тази зодия обичат съня. Те обичат да спят и на практика постоянно са сънливи. Никакво количество сън не им е задоволително. Често им се постанова да се избавят със мощно кафе, с цел да преживеят някак деня. Скорпионите би трябвало да си лягат не по-късно от 22 часа.

Стрелец

Зодия Стрелец не се нуждае от доста сън. Дори след безсънна нощ той е цялостен с сила. Може да остане безсънен няколко нощи поред, само че най-добре би било да спи към 6 часа. Идеалното време за лягане на Стрелеца е 1 часа сутринта.

Козирог

Хората зодия Козирог имат потребност от 7-8 часа сън. Часът на лягане няма огромно значение. Важно е да спят задоволително.

Водолей

Хората от тази зодия са доста издръжливи и им стигат 4 часа сън. Водолеите постоянно имат проблеми със заспиването.

Риби

Те обичат да спят и могат да го вършат при всевъзможни условия. Хората зодия Риби се нуждаят от до 10 часа сън, макар че постоянно спят доста по-дълго. Сънят е значим за тях и не би трябвало да го подценяват.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР