Знаете ли, че според учените в Оксфорд, първата целувка може

...
Знаете ли, че според учените в Оксфорд, първата целувка може
Коментари Харесай

5 нови открития за любовта, които може да ви изненадат

Знаете ли, че съгласно учените в Оксфорд, първата целувка може да покаже съвместими ли са мъж и жена да бъдат в една връзка. И като предписание целувките се считат за нещо в действителност значимо във връзката. 

Но това е тривиално изказване, признато даже за азбучна истина. Каналът   във vbox7 показва някои открития от скорошни проучвания, които ни оказват помощ по-лесно да разберем любовта:

Приликите

Учени от Университета в Мичиган са разкрили, че сътрудници, които живеят над 25 години дружно, стартират да развиват физически прилики. Те от своя страна пък се свързват с повече благополучие в брака.              

A post shared by (@couple) on Oct 11, 2019 at 9:08am PDT

Първият път

Учени от Университета в Остин пък настояват, че хората, които са имали първи полов контакт преди да навършат 19 години, са по-щастливи във връзките си като възрастни. Те не биха се омъжили рано, само че като цяло биха имали по-малко полови сътрудници през целия си живот. 
               

A post shared by (@couple) on Oct 7, 2019 at 1:51am PDT

Романтичните филми

Проучване, траяло 3 години, е открило, че двойките, които гледат дружно сантиментални филми, са по-щастливи. Нещо повече - тези сътрудници се схващат по-добре, разискват по-често проблемите си и ги вземат решение дружно.               

A post shared by (@couple) on Oct 3, 2019 at 12:30am PDT

Снимката

Друго проучване пък прекомерно, че в случай че гледате фотографията на обичания човек, до момента в който ви боли нещо, болката понижава. Докосването на ръката на обичания работи по същия метод.               

A post shared by (@couple) on Oct 1, 2019 at 1:27am PDT

Интелигентност

Учени от Университета на Сейнт Луиз пък са открили, че мъжете с по-ниско IQ е по-вероятно да изневерят на половинките си, в сравнение с тези с по-високо. При дамите пък интелигентността не оказва въздействие при изневерите.
               

A post shared by (@couple) on Sep 30, 2019 at 8:55am PDT

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР