Знаете ли, че ръцете могат да издадат характера на хората

...
Знаете ли, че ръцете могат да издадат характера на хората
Коментари Харесай

Опознайте хората според формата на ръката и позицията на пръстите

Знаете ли, че ръцете могат да издадат характера на хората към вас?

Въз основа на хиромантията, в Америка са обособили 6 вида ръце, които ще ви разкрият всичко. Погледнете ръката си и я сравнете с един от типовете, показани на фигурата. След това прочетете информацията по-долу.

Тип А

Външно, вашите присъщи качества са поредност и непоклатимост във всичко. Вие обичате организацията, тъй че непрекъснато наблюдавате и контролирате дейностите на другите. От друга страна, вие се пробвате да помогнете на всички. Но в същото време от държанието ви не излиза наяве, че може да се чака някаква помощ от вас. По време на запознанство, обичате да говорите повече, в сравнение с да слушате.

Тип B

От надалеч се забелязва, че вие сте великодушен човек, който се пробва да направи всичко допустимо, стига сътрудникът му да е задоволително добър. Всъщност вие безусловно не мислите за себе си. И постоянно поради това страдате, тъй като сте подготвени да дадете последното си на различен човек.

В душата си вие сте немилостив романтик. Веднага откакто имате някаква връзка, вие незабавно се стремите да предоставите тази информация на всички. Но що се отнася до отношенията, вие сте доста селективни и споделяте единствено с тези, които в миналото са почувствали някаква болежка. Искате да спасите колегата си, по този начин че той да не помни за негативите, с които се е сблъсквал по-рано.

Тип C

Отстрани изглежда, че вие умеете да убеждавате и да притегляте хората на своя страна. Но отвътре вашето държание зависи значително от това дали решението на проблема е потребно за вас. Това значи, че се пробвате да намерите някаква полза за себе си във всичко. Затова хората към вас мислят, че сте безразлични към тях. По отношение на връзките ви, вие постоянно се пробвате да докажете на партньора си своята справедливост.

Тип D

Хората към вас знаят, че сте добър анализатор, който умее да следи. Вие се фокусирате единствено върху решаването на проблемите. Ако видите, че е просто невъзможно да ги решите, то стартирате да се напрягате.

По отношение на връзките, вие губите прекомерно доста време. Избирате верния човек, от който се нуждаете, дълго време, защото се страхувате от неуспех. В резултат на това интересът към вас постоянно се губи.

Тип E

Отвън, вие сте пълни с креативен проекти и сте душата на всяка компания. Но в реалност, можете решително да говорите единствено за това, което знаете сигурно. Следователно, когато става въпрос за нещо ново, бързо се разочаровате и не искате да продължите диалога. Ако приказваме за взаимоотношенията ви, то, когато срещнете сътрудник, вие продължавате да си припомняте моментите от вашето минало, заради което персоналният ви живот продължава да се развива, както преди. Следователно, намирането на сътрудник в живота е много мъчно за вас. Но ако успеете да преодолеете това, взаимното благополучие е обезпечено.

Тип F

Хората от този тип са идентични от вътрешната страна и извън. Това са предприемчиви и отворени хора. Когато се срещат с нов човек, те са щастливи и се пробват да бъдат дружно с него. Но ако пристигна време за разлъка – те я одобряват без страдание. Такива хора имат вяра, че след като и двамата сътрудници са стигнали до това решение, няма различен вид.

Вижте още: Всичко, което една жена би трябвало да знае за мамографията!

Предлагаме ви да анализирате сами вашето държание. В края на краищата, хиромантията е много точна наука.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР