Знаете ли, че първата група, която Фреди Меркюри основава носи

...
Знаете ли, че първата група, която Фреди Меркюри основава носи
Коментари Харесай

Излезе ново издание на Фреди Меркюри: Биография

Знаете ли, че първата група, която Фреди Меркюри основава носи името The Hectics. Това се случва още в бриантското учебно заведение „ Сейнт Питър “ в Индия, където татко му е преназначен. Това постанова и напускането на родния Занзибар.
" Сейнт Питърс " е мястото, което в огромна степен образува най-яркия вокалист в рок музиката.  Не единствено разпалва пристрастеността му към музиката, само че белязва персоналния му живот и хомосексуалността му запвинаги.
Това са единствено част от основните моменти от живота на Фреди Меркюри, които журналистът и публицист Лора Джаксън подчертава в новото издание на книгата си " Фреди Меркюри: Биография ". Томът към този момент е преведен и на български от Цветана Генчева и е на пазара от изд. Сиела.
Родено с името Фарух Булсара, гениалното момче от остров Занзибар остава загадка години след трагичната си кончина. Истинска буря на сцената и в студиото, само че и човек, раздиран от терзания и несъгласия – считаният за един от най-влиятелните рок музиканти артист печели милиарди сърца по света и се трансформира в легенда с умеенето си да изправя на крайници игрища от фенове и да вдъхва живот на всяка ария.
Винаги подготвен да се изправи против общоприетото, той съумява да провокира същинска гражданска война в света на музиката. А ексцентричният му метод на живот и до през днешния ден буди спорни отзиви.
 „ Куин “ увековечени на нова английска монета „ Куин “ увековечени на нова английска монета
" Куин " става първата група, отпечатана на английска монета. Тя ще се причисли към кралица Елизабет II на нова монета, която пуска Кра...
„ Фреди Меркюри: Биография ” наблюдава пътя на вокалиста от детските му години на остров Занзибар, през първите му години във Англия – времето, в което Меркюри се пробва да пробие на рок сцената със Smile, годините му в колежа по изящни изкуства и раждането на звездата на кралицата, турнетата и неповторимите записи – та до трагичната му гибел след заразяването на Меркюри със СПИН и отзвука, която тя има по света.
Изданието е основано на извънредни изявленията с някои от най-близките хора на Меркюри, в това число с музикантите от Queen, а също и с други звезди, които описват любопитни истории за работата си с него – като Клиф Ричард, Ричард Брансън и Брус Дикинсън.
Пътят на Фреди Меркюри е посипан със секс, опиати и рокендрол, само че това е и пътят на човек, изпълнен с същинска пристрастеност и безспорна отдаденост към околните, почитателите и нейно величество Музиката. А звездата на Вълшебникът от „ Уембли ” ще продължи да грее блестящо на небосклона на международната сцена. 
Лора Джаксън има зад тила си редица биографии с някои от именитите рок имена  като Брайън Джоунс, Стивън Тайлър, Боно, Бон Джоуви, както и на китариста на Queen Брайън Мей. Изключителните ѝ знания на музиката и историята на рока, както и геният ѝ да предава увлекателно и точно събития, я трансформират в един от най-популярните биографи на звездите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР