Знаете ли, че любовта може и да не боли. О,

...
Знаете ли, че любовта може и да не боли. О,
Коментари Харесай

Любовта е красива, когато е споделена! Без лъжи, болка и обида

Знаете ли, че любовта може и да не боли. О, несъмнено сега, в който четете това ще се засмеете и с съмнение ще продължите да четете, само че истината е, че красивата обич, онази, за която си коства да се бориш и за която си коства да живееш, тя не боли.

Мили дами, отворете сърцата си и бъдете малко по-доверчиви към мъжете. Да, правилно е, че сте прекомерно изморени от несполучливи опити да откриете верния сътрудник и да изживеете магията на любовта, само че в случай че мислите отрицателно и в случай че не вярвате, че в миналото ще се докоснете до това възприятие без болежка и боязън, се обричате на горест. И шансът да бъдете щастливи в любовен проект става все по-малък.

Защото за всеки един от нас си има верен миг, в който Бог ни изпраща сателит в живота. Да, някои го срещат по-рано, а на други се постанова да чакат с години за него, само че не би трябвало да се отчайвате. Вярвайте. Бъдете по-уверени в качествата, които притежавате. Енергията, която излъчвате е изключително значима за привличане на евентуални сътрудници. Не пристъпвайте страхливо към идващия, с който ще излезете.

Проба-грешка! И апелирам, идващият! Животът е прекомерно къс, с цел да го прекарате в горест или с сътрудници, които несъмнено не са за вас, само че от боязън да не останете сами вие се обричате на връзка без обич. А такава връзка е мъчителна, токсична и опустошителна. Защото същинската обич не боли. Онази споделена обич, без горделивост, без болежка, без неистини. Да, тя е красива. И да, за нея си коства да живееш.

Мило момиче, в случай че си мислиш, че си единствената, която страда в този миг и единствената, която няма шанс в любовта, доста грешиш. Знаеш ли, че това да попаднеш на неверния сътрудник, не значи, че си обречена да страдаш. Животът е най-хубавият преподавател, който в миналото може да имаме. И той ни среща с разнообразни хора, които ни оформят като темперамент и в случай че съумеем да извлечем изгодите от всичките несъответствуващи мъже, с които сме излизали и от всички неточности, които сме позволили около тях, то тогава единствено и само ще спечелим, даже и от срещите с неправилните.

Истината е, че доста от тях ще желаят да се възползват от теб. Ще желаят лицето ти, тялото ти, само че не и сърцето ти. Но в никакъв случай не позволявай на мъж да те употребява. Ти не си кукла, а живо създание. Ти си жена, която има потребност от любов, поддръжка и човек, който да те кара да се чувстваш специфична всеки ден. Не се притеснявай, че в този момент разрешаваш да се възползват от теб и от положителното ти сърце.

С времето ти самата ще се научиш да различаваш положителните сърца от останалите. И същинските мъже от играчите. Не е толкоз мъчно, само че би трябвало да призная, че някои имат много положителни маски и може доста елементарно да се хванеш в клопката им. Но колкото повече мъже срещаш по-пътя си, толкоз повече опит трупаш. И след всяка несполучлива среща в съзнанието ти все по-ясно се появява визията за вида мъж, който искаш да срещнеш. Все повече осъзнаваш какво искаш освен от мъжете и в любовен проект, само че и за себе си и личния си живот.

Да, любовта ще пристигна. Сред множеството играчи се крие един същински мъж, който ще ти покаже какво е обич. И когато един ден той се появи в живота ти, тогава няма потребност от думи, тъй като ти сама ще схванеш, че е той. Ще го почувстваш с цялото си сърце. И ще си мислиш, че това е хубав сън. Но няма да е сън, блага. А действителност. Реалност, която чака дълга. Реалност, която ще ти покаже какво е благополучие. Реалност, която заслужаваш.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР