Знаеш ли, че някой подкрепя българския спорт? Знаеш ли, че

...
Знаеш ли, че някой подкрепя българския спорт? Знаеш ли, че
Коментари Харесай

Знаеш ли, че... и Еврофутбол

Знаеш ли, че някой поддържа българския спорт?

Знаеш ли, че някой изплаща облагите незабавно?

Знаеш ли, че някой поддържа дребния бизнес?

Вече 26 години „ Еврофутбол “ е водач в спортните залози – това знае всеки, докоснал се най-малко за малко до това име. Всеки, който се интересува от спорт и желае да усети тръпката от това да познае изхода от даден футболен мач или да предугади кой ще завоюва купата от Уимбълдън да вземем за пример е влизал най-малко един път в букмейкърски пункт. Но, дали „ Еврофутбол “ е единствено спортни залози или е освен това?

Букмейкърската къща е извънреден сътрудник на българския народен тим по футбол – съдействие, стартирало през далечната 2009-та година. За това десетилетие компанията оказва помощ на Българския футболен съюз в дългия и нелек път на европейски и международни квалификации, което се надява да способства до класирането на мъжкия ни тим на огромен футболен конгрес.

От 2012 година „ Еврофутбол “ сътвори и провежда най-мащабната социално-отговорна стратегия - „ Спортни гении “, посредством която се подкрепят млади състезатели на прага на огромния професионален спорт. От тогава до в този момент българският
букмейкър е подкрепил общо 218 спортисти, някои от които повече от веднъж, а предоставените средства са близо 1 000 000 лв.. Атлетите получават средства за закупуване на екипировка, присъединяване в надпревари, осъществяване на лагери и възобновяване. Така през 2016 година на олимпийските и параолимпийските игри в Рио де Жанейро „ Еврофутбол “ изпрати петима Спортни гении.

И това надалеч не е всичко. През годините „ Еврофутбол “ подкрепя провеждането на лекоатлетическия шампионат „ Павел Павлов “, както и Българския олимпийски комитет и Семеен кодекс „ Левски “ . Спонсорира и няколко издания на РТС шампионата по снукър от интернационалния календар – Bulgaria Open , с помощта на което родният състезателен ентусиаст стана директен очевидец на мега-звездите Сюарт Бингам – международен първенец, Джон Хигинс, Марк Селби, Рони О’Съливан и Джими Уайт. Компанията поддържа и самостоятелни спортисти като лекоатлетката Инна Ефтимова и плувкинята Георгия Кадоглу. „ Еврофутбол “ знае какво е и смисъла на науката в спорта, по тази причина застава един до друг и до Националната спортна академия „ Васил Левски “ , където спомага за реализирането на европейския конгрес на Международната федерация по физическо образование /FIEP/ и на интернационалния теоретичен конгрес „ Спорт, стрес, акомодация ".

„ Еврофутбол “ е компания за спортни
залози, която може да се похвали, че изплаща облагите незабавно ! Така тя дава опция на всеки спечелил да изпита бързо страстта от своя триумф. А, както знаем, страстта от спорта, съчетана с вярното предугаждане на резултата води до най-много преживявания.

И не на последно място „ Еврофутбол “ поддържа и българския дребен бизнес , като основава работни места посредством букмейкърските пунктове, които са на фрайнчайз принцип. Близо 3000 души работят като
букмейкъри в над 800-те пункта в цялата страна. Това способства за повишението на заетостта у нас и за опцията от ден на ден фамилии да бъдат дружно и то в България.

Сега към този момент знаете кой поддържа българския спорт и дребния бизнес и кой
букмейкър изплаща облагите незабавно! Защото „ Еврофутбол “ е име, което носи страст, смисъл и цел и е значима част от обществения и състезателен живот на България!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР