Знаем как да променим България и можем да го направимЗнаем

...
Знаем как да променим България и можем да го направимЗнаем
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Номер 1 в бюлетината – всичко говори само по себе си


Знаем по какъв начин да променим България и можем да го създадем

Знаем по какъв начин да променим България и можем да го създадем, разяснява пред публицисти социалистът Борислав Гуцанов, откакто жребият на ЦИК дефинира Българска социалистическа партия да се яви под номер 1 в бюлетината за изборите на 2 април.

„ Номер 1 в бюлетината – всичко приказва единствено по себе си. Няма потребност от нумерология, всичко е ясно. Нека да не разчитаме на социологията и да не разясняваме социологията. През последните години не съм видял нито един път социологията да познае, тъй че ние си вървим напред, неслучайно сме на 130 години. Знаем какво да създадем, можем да го създадем и най-важното нещо за нас е спокойствието, мирът, приходите на жителите ", означи Гуцанов.

По думите му новото ляво обединяване не тормози Българска социалистическа партия, „ тъй като няма нищо ново “.

„ В това обединяване виждаме едни остарели лица, които са излезли от Българска социалистическа партия преди повече от 10 години и се хранят на гърба на Българска социалистическа партия “, безапелационен е политикът. Той се надява на един сериозен, добър резултат за Българска социалистическа партия на изборите. 

„ През последните парламенти Българска социалистическа партия беше единствената партия, която съумя да реализира и безплатните учебници за децата, и повдигането на пенсиите, и минималната работна заплата, все неща, които се говореха, само че никой нямаше волята и не смееше да ги направи по този начин, както Българска социалистическа партия ги направи “, посочи Гуцанов.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР