Знаем, че трябва да се пазим винаги от слънчевото лъчение,

...
Знаем, че трябва да се пазим винаги от слънчевото лъчение,
Коментари Харесай

Слънцето е полезно, ако знаеш как да го използваш

Знаем, че би трябвало да се пазим постоянно от слънчевото излъчване, тъй като то състарява кожата ни и води до мъчителни изгаряния. Това е по този начин, само че никой не приказва за изгодите от него. Ето някои, които може да използваш за своето здраве.

Как въздейства слънцето на страстите ни

Набавя витамин Д

Слънцето спомага за синтеза на витамин Д в човешкото тяло. Това е витално значимо за вярната функционалност на хормоните и нервната ни система. След дълготрайно излагане на слънце, неговото деяние върху жлезите за резервира за петнайсет дни. В северните страни, където слънцето не грее през цялата година се вижда увеличението на депресивните положения измежду хората.
Как въздейства слънцето на страстите ни
Слънцето е източник на топлота и здраве, когато се излагаме на него с нужните ограничения. Знаем, че слънчевото излъчване е нездравословно за кожата и...
Прочети повече
Също по този начин, слънцето оказва помощ за усвояването на калция, което прави костите и мускулите ни здрави. Важно е да се спомене, че не е добре да се излагате на слънце в следобедните часове, тъй като тогава слънчевата радиация е нездравословна за кожата. Използвайте изгодите му оптимално заран и след 5 часа следобяд през лятото.

Разходките ни вършат по-здрави

Влияе позитивно на настроението

Слънцето оказва помощ за разреждането на О2 в кръвта, а от там и в мозъка. Това въздейства положително на умствения ни развой и на настроенията.

Дори единствено 20 мин дневно измежду природата, изложени на слънце да задоволителни, с цел да се заредим с позитивна сила за целия ден.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР