Знаем, че Рита Ора и Тайка Уайтити са заедно от

...
Знаем, че Рита Ора и Тайка Уайтити са заедно от
Коментари Харесай

Рита Ора и Тайка Уайтити най-накрая си признаха

Знаем, че Рита Ора и Тайка Уайтити са дружно от известно време и не го крият. Двамата наподобяват супер щастливи и постоянно се съпровождат един различен на работните си задължения. През август предходната година се появи информация, че връзките им са минали на ново равнище и двамата са се оженили.

Чак след една година обаче имаме освен формалното им удостоверение, а и опция да надникнем в сватбената им гала и да забележим фотосите от сватбата им, които разкриват пред Vogue. 

" Тя ми предложи брак и аз незабавно споделих " да ", споделя режисьорът Тайка Уайтити за това по какъв начин той и певицата и текстописец Рита Ора са се сгодили. Докато двойката се среща за първи път на барбекю през 2018 година, което Тайка провежда в къщата си в Лос Анджелис, връзката им стартира едвам през 2021 година, до момента в който и двамата снимат в Австралия.

Рита задава големия въпрос, до момента в който двамата са на отмора в Палм Спрингс през лятото на 2022 година и те възнамеряват спонтанна женитба в Лос Анджелис няколко седмици по-късно, на 4 август. " Не беше в Лондон или във Франция както всички оповестиха ", прецизира Тайка. " Беше в Лос Анджелис с дребна група другари. "

" В нашия дом! ", добавя Рита. През последната година дезинформацията за сватбата им популяризира като горски пожар в интернет. " Всъщност за нас беше много занимателно да виждаме другите истории, които хората измислят и от самото начало да го пазим за себе си ", признава Рита. " И ми харесва, че в този момент можем да споделим какво в действителност се е случило - и да го създадем на нашата първа  годишнина. "

Що се отнася до процеса на обмисляне, се оказва, че няма подобен: цялото събитие е измислено и изпълнено единствено за две седмици. " Имаше към осем души там. Само близки другари, семейство и родители в Zoom ", споделя Тайка, отбелязвайки, че е изключително разчувствуван, че най-хубавият му другар Джърмейн Клемент все отново идва от Нова Зеландия за церемонията в последния миг. " Наистина бяхме ние и сестра ми Елена ", споделя Рита.

Булката носи рокля Tom Ford и бижута Lorraine Schwartz за интимната гала. " Том Форд е един от обичаните ми дизайнери на всички времена и обичаните хора като цяло ", споделя Рита. " Сега той е един от околните ми другари и аз го боготворя и му се удивлявам толкоз доста. Да се оженя в неговата рокля беше сбъдната фантазия. И защото не беше планувано, не знаех дали вярната рокля въобще щеше да бъде в града и просто поех риска и отидох в магазина. И тя стоеше там дружно с воала и ме чакаше тъкмо за моя размер. Дори не бяха нужни корекции. Искам да кажа, беше по този начин, както трябваше да бъде, почтено казано. И това просто ме направи толкоз щастлива. "

Сами Найт оформя косата на булката, а Антъни Х. Нуен създава натурален, лъчезарен грим. Междувременно младоженецът носи Brunello Cucinelli (и получава една или две корекции от гримьора на Рита по пътя).

За самата гала двойката резервира нещата елементарни. " Носих перлите на майка ми, с които тя се омъжи. Сестра ми Елена постави гривната на китката ми. Беше красиво ", споделя Рита. " Сестра ми ме заведе по пътеката и беше в действителност просто, блажено, умерено, персонално и занимателно. "

" Да, беше красиво ", прибавя Тайка. Дъщерите ми бяха там и направиха всичко в действителност занимателно и елементарно. "

" Всъщност се усещах в действителност спокойна ", споделя Рита. " Беше съвсем като различен ден. Всички просто се облякохме и се оженихме. "

След церемонията Рита и Тайка отиват в къщата на своя другар Гай Осери за вечеря. " Той беше толкоз добър да ни одобри в последния миг ", споделя Рита. " Събрахме се група хора и просто си прекарахме ужасно. " Като неочакван брачен подарък от другар, се появява имитатор на Елвис, с цел да им извърши серенада, преди всички да танцуват цяла нощ на плейлист, основан от двойката.

Година по-късно и двамата към момента се любуват на младоженското самодоволство. " Все още работи! ", възкликва Тайка. " Не мога да допускам, че мина цяла година. "

" Същото е и при мен. Не мога да допускам, че мина цяла година ", споделя Рита. " Сякаш нищо не се е трансформирало от деня, в който го срещнах на барбекюто. Чувствам се толкоз добре да бъда с най-хубавия си другар. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР