Знаем, че Денис Куейд има пристрастия към доста по-млади жени.

...
Знаем, че Денис Куейд има пристрастия към доста по-млади жени.
Коментари Харесай

Тайната сватбена церемония на Денис Куейд и младата му годеница

Знаем, че Денис Куейд има пристрастия към много по-млади дами. Малко откакто се разбра, че е завършил връзката си с 32-годишният канадско-френско модел Санта Озина, той към този момент беше в прегръдките на друга доста по-млада от Озина дама.

През юни 2019 година научихме, че 66-годишният Куейд незабавно е почнал връзка с 27-годишната Лора Савоа, а година по-късно излиза наяве, че двамата към този момент за легален брачен партньор и брачна половинка.

Актьорът и годеницата му са се оженили скрито в курорта Санта Барбара, като единствен очевидец бил пасторът, който ги венчал, написа Daily Mail.
 Денис Куейд, Лора Савоа и това ли е новото му гадже
Новото секси младо гадже на Денис Куейд

От 32-годишна на 26-годишна

Изданието прецизира, че двамата са възнамерявали женитба на Хаваи през април и второ сватбено празненство в Нашвил, само че са ги отсрочили поради пандемията от ковид.

Списание People показа и първата публична фотография на младоженците, като прецизира, че съгласно думите на Куейд, церемонията, която се е състояла на 2 юни, е била доста красива.

View this post on Instagram
A post shared by People Magazine (@people) on Jun 24, 2020 at 6:16am PDT

До момента Денис Куейд е бил женен три пъти - за Пи Джей Соулс, за Мег Райън и за Кимбърли Бъфингтън, като има три деца от досегашните си бракове.
 Денис Куейд, Лора Савоа и новата избраница на артиста
Новата избраница на Денис Куейд е доста секси

Когато разликата в годините няма никакво значение
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР