Знаели, че като употреби метамфетамин ставал весел и решили да

...
Знаели, че като употреби метамфетамин ставал весел и решили да
Коментари Харесай

Пловдивчанин, бягал дрогиран от полицаи: Приятели ми сложиха наркотици в уискито

Знаели, че като използва метамфетамин ставал радостен и решили да го разведрят
Детето ми се удари предходната вечер, беше в болница. Прибрах се с другото, нямах въодушевление. Видях приятелите си да пият пред нас и ги помолих да ми сипят 50 гр уиски. Изпих го, без да знам, че са поставили опиати. Казаха ми чак след 2 месеца, като излязох от ареста. Сега ще им се карам. 

Това изясни пред Пловдивския областен съд Трайчо Рангелов. Според прокуратурата на 16 юни м.г. той е управлявал " Порше Панамера " след приложимост на метамфетамин, като към този момент бил наказан за същото закононарушение. Рангелов е упрекнат още, че е карал с висока скорост по ул. " Дилянка " в града, без да се преценява с съществуването на деца и други пешеходци, не спрял на служители на реда за инспекция и при опита за бягство развалил елементи от мотор на пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Химическа експертиза е потвърдила съществуването на метамфетамин в кръвта на Трайчо. Пред съда мъжът удостовери, че преди е употребявал опиати, само че бил спрял. Приятелите му Ахмет Маринов и Красимир Симеонов знаели, че под въздействието на дрога ставал радостен и решили да го разведрят. 

" Сутринта към 7,30-8 ч. дамата ми се обади и ми сподели да дойда в болничното заведение, тъй като резултатите на детето са излезли и не били хубави. Беше със строшен череп. Видях служителите на реда, че се пробваха да ме спрат, само че продължих, тъй като нямаше да мога да стигна до болничното заведение. Знаех, че нямам право да ръководя и в случай че ме спрат ще се забавя ", съобщи Трайчо Рангелов. Мъжът сподели още, че не знае по какъв начин е направил такова нещо и съжалява за постъпката си. 

Съдия Божидар Кърпачев му предложи да признае виновността си и да подписа съглашение с прокуратурата за 10 месеца затвор, само че Рангелов избра да си намерения до идващия път. " Мисли, само че може тогава присъдата да е по-висока ", сподели му магистратът. 

Делото ще продължи на 3 ноември, когато ще бъдат разпитани двамата другари на водача, които му дали обещание да си признаят за стореното от тях. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР