„Змийският остров е под контрола на Украйна. Граничарите продължават да

...
„Змийският остров е под контрола на Украйна. Граничарите продължават да
Коментари Харесай

Украинска медия: Змийският остров все още е под наш контрол

„ Змийският остров е под контрола на Украйна. Граничарите не престават да охраняват границите на Украйна в Черно море. Това заяви съветникът на министъра на вътрешните работи Вадим Денисенко.

Два незнайни кораба се приближиха до Змийския остров, стреляха по кея. Настояха украинските граничари да се предадат, само че не дефинираха изискванията. След това се отдалечиха от острова. Към момента Змийският остров е наш “, сподели Денисенко.

В същото време той уточни, че граничарите не престават да охраняват границите на Украйна в Черно море " -. /България и Украйна попадат в една и съща часова зона/

Преди близо 6 часа цитира Зеленски по тематиката: „ Всички граничари починаха героично, само че не се отхвърлиха. Те ще бъдат удостоени посмъртно със званието Герой на Украйна “.

„ Всички бранители на Змийския остров починаха, само че те не се предадоха “, сподели Зеленски във видео, оповестено в Telegram ", написа в 9:52 ч.

" Всичките 13 бойци починаха, откакто отхвърлиха да се предадат, оповестиха украински управляващи. В обръщението си след първия ден от нахлуването в страната му президентът Владимир Зеленски разгласи, че посмъртно ще награди всички бойци с премията Герой на Украйна. „ Всички граничари починаха героично, само че не се отхвърлиха “, сподели Зеленски ", оповестява the.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР