Зловещо! Само така може да се опише това, което се

...
Зловещо! Само така може да се опише това, което се
Коментари Харесай

Гледката е страшна: Лицето на Анелия е обезобразено, отчаяната певица отказва участия!

Зловещо! Само по този начин може да се опише това, което се случи с Анелия през последните дни. Суетната чалга дива, която е прословута с манията си за хубост и това, че даже дава да снимат най-вече единия й профил, в този момент е в шоково положение - тотално обезобразена.

Лицето на Анелия е страшна панорама, цялото накриво и подпухнало. Картинката е ужасяваща до такава степен, че певицата мигновено анулира няколко от участията си и се затвори вкъщи, като не дава даже на обичания си Любомир Захаринов да я види.



Причината за тази драма не е нова разкрасителна интервенция, а огромно комплициране в кабинета на стоматолога. Знаем, че Анелия държи на зъбите си и отишла при ортодонтист, който да оправи усмивката й, тъй като имало неща, които не си харесвала от предходния път.

Е, индивидът по този начин я " оправил ", че се запушил въздушен канал и оттова цялото лице на певицата се обезобразило. Анелия е в заплашителен потрес, само че следва прецизно всички рекомендации, пие медикаменти и чака този пъкъл да отмине. Докато това не се случи обаче, няма да я забележим да се покаже на никое място и то напълно разбираемо.

" Това е рискът за всички, които не се стопират - ту едно, ту друго за пустата му красота. Ама след това като изреват, какво било станало... Че какво да стане като не се кротнахте ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР