Зловещи подробности за самолета, който вчера падна върху производствените халета

...
Зловещи подробности за самолета, който вчера падна върху производствените халета
Коментари Харесай

Зловещи подробности за падналия самолет

Зловещи детайлности за самолета, който през вчерашния ден падна върху индустриалните халета на керамичния цех в Мирково, описаха служащи във фабриката. Те видели дребната двуместна машина да кръжи на ниска височина над региона на Мирково.

Инцидентът станал към 19:40 часа.

Първо спрял токът в завода, а по-късно се чул пъклен тропот. Двама от служащите излезли на оглед и видели падналия аероплан. Той се е блъснал в жиците на електропровода, захранващ предприятието и се е забил челно в табана. Веднага е подаден сигнал на телефон 112.

В самолета са пътували двама мъже, които след злополуката са били в тежко положение, само че контактни. Работниците са съумели да извадят потърпевшите от кабината и да им окажат първа помощ. Първата кола за спешна помощ е пристигнала в 20:10 мин., а по-късно е пристигнала и втора кола за спешна помощ, съобщи RNews.bg и пусна фотоси на падвналия аероплан.



На мястото на случая са пристигнали екипи на полицията и на РСПБЗН – Пирдоп с противопожарен автомобил с 4 пожарникари. Екипът на ПБЗН е съдействал за преместването и качването на потърпевшите в пристигнала на място кола за спешна помощ. Двамата потърпевши са превозени до „ Пирогов ”.

В разследване на злополуката не е зародил пожар и гасителни дейности не са предприемани.

Екип на Националната следствена работа е почнал още през нощта следствие на случая, като и сега следователи организират процесуално-следствени дейности.

Тази заран електроснабдяването на керамичния цех бе възобновено и под управлението на Давид Радев, началник „ Производство ” предприятието стартира работа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР