Зловеща екзекуция на Балканската мафия във Виена! Беше открито разчленено

...
Зловеща екзекуция на Балканската мафия във Виена! Беше открито разчленено
Коментари Харесай

Зловеща екзекуция на Балканската мафия във Виена!: Рязани са носа, пениса и краката на жертвата, докато е още жив…

Зловеща екзекуция на Балканската мафия във Виена! Беше намерено разчленено тяло във вана в апратамент, където е имало нарколаборатория. Както Блиц заяви, трупът е открит на 21 февруари при полицейска акция за претършуване на опиати. Самоличността на мъжа към момента не е открита. Той е бил мощно обезобразен.

Установено е, че почеркът е характерен за изтезанията на Балканската мафия.

Вече станаха известни още плашещи детайлности към случая. Очевидно на жертвата са били отрязани няколко крайника, до момента в който е бил в цялостно схващане, оповестява krone.at.

Това ликвидиране е едно от най-зловещите през последните години.

Според полицията убитият е бил жив, когато от него са отрязани носа, ушите, няколко пръсти и пениса му. Накрая е убит с прободни рани в горната част на тялото.

„ Това ясно демонстрира екзекуция в стила на Балканската мафия “, споделя умел следовател.

Първите следи водят до Сърбия и Балканската мафия, която е известна с този тип наказване за предателите. Клановете от някогашна Югославия постоянно влизат в новините в Австрия.

Техни представители от Сърбия и Черна гора постоянно наемат къщи в цяла Австрия, само че изключително във Виена и Долна Австрия, с цел да ръководят огромни закрити насаждения в жилища, написа oe24.at.

Наскоро управляващите разрушиха сръбско-босненска наркогрупа, в която бяха изкопани две такива уреди за развъждане на канабис в Gänserndorf и Baden. Апартамент във Виена-Зимеринг служил за укритие на опиати.

„ Живея в тази къща от 15 години, само че в последно време все по-често се появяват странни видове. Това са хора, които предпочиташ да не срещаш “, споделя шокиран гражданин на постройката, където е открит разчлененият мъртвец.

Никой не знае кой е обитавал жилището с солидна железна врата. В някакъв миг там са живели поляк и приятелката му, само че от този момент постоянно непознати хора идвали и си тръгвали бързо.

 

Източник – oe24/Превод:SafeNews

Още вести четете в рубрика „ Крими&Темида “
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР