Зловещ протест в Перник – граждани оставиха мъртви кучета пред

...
Зловещ протест в Перник – граждани оставиха мъртви кучета пред
Коментари Харесай

Перничани оставиха мъртви кучета пред общината като протест срещу избиването им

Зловещ митинг в Перник – жители оставиха мъртви кучета пред постройката на общината. Причината – желанието им да привлекат вниманието на управляващите към казуса, който в последно време става все по-сериозен – всеобщото отравяне на кучета, съобщи БТВ.

Според протестиращи отровите се крият в храни и са разпръснати из целия град, като техни жертви са както бездомни кучета, по този начин и домашни любимци.

Част от отровите обаче, както и трупове на кучета, са откривани и на детски площадки, което още повече скандализира локалните хора.

По думите им от общината не обръщат внимание на апелите им, по тази причина са се решили на крайни ограничения, с които да изразят митинга си.

„ Трябва да се случи нещо извънредно, с цел да се види резултатът ”, споделя един от протестиращите. По думите им случаите на отровени кучета са над 60, а не престават и да се откриват и още трупове.

След първия митинг преди дни, който беше импровизиран, към този момент има и проведен. Той е плануван за 10 ч. тази събота подред постройката на общината.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР