Сглобка след изборите няма да има, това трябва да бъде

...
Сглобка след изборите няма да има, това трябва да бъде
Коментари Харесай

Росица Кирова, ГЕРБ: След изборите можем да имаме коалиция, но не и сглобка

Сглобка след изборите няма да има, това би трябвало да бъде ясно за всички български жители. От изборите на 9 юни зависи по какъв начин ще продължи да се развива страната, тъй като последните три години бяха цялостен безпорядък. Това съобщи в студиото на NOVA NEWS зам.-председателят на Народното събрание и претендент за народен представител от Росица Кирова.

Тя посочи, че след изборите може да има единствено коалиция, с ясни правила и задължения, само че никога и сглобка, тъй като „ българите към този момент нямат потребност от сходни опити “.

Партия е подготвена да понесе политическата отговорност, защото не се колебая, че ще имаме безапелационна победа, предвижда Кирова.

По думите ѝ предварителният избор е могъл да се избегне, само че сътрудниците от ПП-ДБ упорствали да получат „ прекомерно огромна парче от властта “.

На въпрос дали може да се свика изключително съвещание на Народното събрание поради проблема с повдигането на пенсиите Росица Кирова отговори, че това е допустимо, само че моли политическите сили „ да не злоупотребяват с тази процедура “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР