Злокобна жена, облечена в черна роба с качулка, броди в

...
Злокобна жена, облечена в черна роба с качулка, броди в
Коментари Харесай

Страховита жена в черно обикаля детските площадки в САЩ

Злокобна жена, облечена в черна тога с качулка, броди в американския щат Северна Каролина. Това, което най-вече стряска жителите на градчето Гастония, е, че въпросната госпожа се навърта към детските площадки и хвърля части месо навсякъде.

Никой от локалните хора не знае коя е тази жена и какво цели с държанието си, написа английското издание Дейли мейл.

Няколко камери към този момент са съумели да запечатат облика на злокобната жена, наподобяваща повече на видение. След това фрагментите със странната личност се озоваха в интернет и потребителите на обществените мрежи започнаха интензивно да допускат какво тъкмо прави тази госпожа.

Феновете на окултното незабавно допуснаха, че дамата извършва някакви злокобни заклинания и заради това употребява месо. Допуснато беше, че може да е член и на друидско общество.

Други обаче се пробваха да дадат по-разумно пояснение на страховитата обстановка. Те обясниха, че въпросната госпожа в действителност ненавижда кучета и сега организира нещо като акция против тях.

По думите им късовете месо, които тази странна птица ръси по площадките, в действителност са цялостни с отрова. Така че притежателите на домашни палета би трябвало да са доста внимателни.

Някои консуматори взеха на смешка обстановката и започнаха да пускат шеговити намеци. Изглежда за тях наличието на дамата в черна тога не е по никакъв начин притеснително.

Появи се жена, излязла от филм на ужасите! Това не се вижда всеки ден, написа американец.

Друг човек пък написа, че наличието на тази жена е злокобно, само че в това време и забавно. Същият консуматор изрази вяра, този случай да не бъде позволен скоро и да не стане ясно коя е дамата.

Някои жителите на американското градче обаче не погледнаха на нещата толкоз радостно. Те настояха органите на реда да ревизират случая със странницата в черно, защото тя може да се окаже рискова и да аргументи покруса.

От полицията сега нямат доста сведения за въпросната жена. Те обясниха, че ще ревизират случая, когато получат задоволително доказателства, че фрагментите с притеснителната дама са точно от този регион.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР