Зло куче едва не осакати най-известния берач на прясна коприва

...
Зло куче едва не осакати най-известния берач на прясна коприва
Коментари Харесай

Зла каракачанка едва не разкъса Царя на копривата в Пловдив ...

Зло куче едвам не осакати най-известния берач на прясна коприва в Пловдив Георги Широков. Белята станала по Архангеловден и откакто лежал близо месец в частна болница и платил 4000 лв., в този момент дължи още 1200 за лекуването си.

„ Шератон ли е това! Искат да си продам последния парцел в Ягодово с цел да им се издължа “, възмущава се той.

В региона на пазара до Гребната база бате Гошо е забележителност. Показват го като най-големия разбирач по копривата. „ През зимата радиацията е по-малко, само че копривата отново е лечебна. Тогава пуска прекрасен кафяв сок “, изяснява Гошо. Цената на стоката му е 4 лв. за 200 грама.



По Архангелов ден облякъл новите си облекла и отишъл да бере в едни храсталаци до Втора хирургия. Там го нападнала зла каракачанка и съвсем му раздрала прасеца.



„ Стопанинът му храни това куче с улични котки! А там където ме атакува е джунгла – салкъми и шипки. Едва не загинах “, описа за „ Марица “ Георги Широков. След това бил един месец на системи и инжекции. И получил сметката за над 5 бона.

През соца берачът на коприва работил в столичното дружество „ Енергомонтаж “. Обикалял страната с хеликоптер и взел участие в монтажа на електропреносните уреди на труднодостъпни скали и баири.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР