Злият детеубиец Иън Хънтли очаква да прекара остатъка от дните

...
Злият детеубиец Иън Хънтли очаква да прекара остатъка от дните
Коментари Харесай

Коледа на Иън Хънтли зад решетките - „изолация, ужасяващи атаки и двоен живот“

Злият детеубиец Иън Хънтли чака да прекара остатъка от дните си зад решетките с още доста изолирани Коледи на хоризонта.

След като беше приет за отговорен в убийството на 10-годишните ученички Холи Уелс и Джесика Чапман, пазачът беше наказан на два периода пожизнен затвор с най-малко 40 години зад решетките. Той няма да бъде премислян за освобождение до 2042 година и до момента в който е в пандиза, двойният палач е прочут с това, че води злокобен лицемерен живот - с промени в настроението и фрапантни трансформации на тялото.

Не е изненадващо, че той е имал цел на главата си и съгласно сведенията е бил жертва на поредност от ужасяващи офанзиви. Когато двете най-хубави приятелки Холи и Джесика бяха оповестени за изчезнали от фамилното им барбекю през август 2002 година, това провокира потрес в цялата страна.

Изчезването им провокира едно от най-големите търсения, при което 400 служители на реда се спуснаха в заспалия град Сохам в Кеймбриджшир, работейки непрекъснато дружно с локални доброволци в опит д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР