Злите сили щели да докарат до самоубийство неизвестната жена, която

...
Злите сили щели да докарат до самоубийство неизвестната жена, която
Коментари Харесай

Обладана от демон моли Венета Райкова за помощ

Злите сили щели да докарат до самоубийство незнайната жена, която търси избавление посредством водещата

„ Здравейте, пиша ви по отношение на ваш посетител, който беше в предаването Горещо . Трябва ми незабавно контактът на екзорзиста, който ви гостува “, написа неизвестен почитател на блондито Венета Райкова, написа България Днес. На 17 септември малко след среднощ измъчената жена се обръща към водещата за връзка с екзорзист. Венета обаче избра да не разяснява дали е свързала почитателката с гонителя на духове и какъв е развоят на случката.

Райкова, която се трансформира в специалист по астрология и нематериалност, постоянно оказва помощ на почитателите си в мрежите с начин на живот препоръки, прогнози и хороскопи. Този път обаче съгласно създателя на известието нещата са на живот и гибел .

„ Имам потребност от помощ. С демонично отнемане съм. Трябва ми помощ да избегна самоубийство. Тези сили тъкмо това целят и в случай че не взема ограничения, до такава степен ще стигна “, моли се обезвереният човек.

Само преди седмица Райкова окуражи почитателите мощно да имат вяра в това, което желаят.

„ Предстои вълшебно пълнолуние в Дева, което ще почисти от живота ни всичко излишно и в персонален, и в професионален проект “, предизвести ни горещата водеща.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР