Златомир Иванов беше повече от 20 часа в ГДБОП. В

...
Златомир Иванов беше повече от 20 часа в ГДБОП. В
Коментари Харесай

Адвокатката на Златко Баретата проговори за мистериозна дама, задържана заедно с Ториното

Златомир Иванов беше повече от 20 часа в ГДБОП. В 1 часа бе освободен, разпитан е в качеството си на очевидец, къде живее и какви коли ръководи. Това съобщи пред публицисти адвокатката на Иванов - Мариана Тодорова. „ Задавани са му съответни въпроси, на които е дал отговор и е бил освободен. Не може господин Иванов да дава отговор за всичко, което се случва в тази страна. Той си има бизнес, който си ръководи. Криминално проявен е, осъждан е, само че не може за всяко по-тежко закононарушение да се спряга той”, отсече тя.

Г-н Ивайло Борисов е другар, дружно с другите две лица от мъжки пол. Не зная какви са му връзките с дамата, която е арестувана. Доколкото разбрах, тя е другарка на един от двамата. Мартин Марков му е непосредствен другар и понякога ръководи колата на господин Борисов.

Шкода и Опел са колите, употребявани при отвличането на Адриан Златков. Номерата на шкодата са посочени. Тя е изпозлвана при самото отвличане”, посочи юрист Тодорова.

Както БЛИЦ заяви, четирима души са упрекнати за отвличането на Адриан Златков. Един от упрекнатите е Ивайло Борисов, прочут с прякора Ториното. Другите са двама негови другари и гаджето на единия от тях.

Адриан Златков беше похитен в края на август, а на 11 септември беше пуснат незасегнат на независимост, откакто родителите му заплатиха откуп.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР