Златното момиче на българската художествена гимнастика Катрин Тасева стана майка

...
Златното момиче на българската художествена гимнастика Катрин Тасева стана майка
Коментари Харесай

Златното момиче Катрин Тасева роди момче от сладкарски бос

Златното момиче на българската художествена гимнастика Катрин Тасева стана майка за първи път. Малкият Николай се роди през днешния ден в 8:15 часа благодарение на екипа на доктор Даниел Ставрев от пловдивската частна болница “Селена ”.

Бебето е с идеални размери - 3 870 грама и растеж 54 сантиметра, похвали се в обществените мрежи гордата майка. Тя е половинката й - сладкарският необут Станислав Сивков са изрази да запазят стволови кафези от пъпната му шнур като застраховка на здравето на Николай.

Бременността на Катрин мина относително леко. Гимнастичката показа преди време, че през първия триместър се е сблъскала с всички неприятни признаци, съпътстващи началото на бременността, само че неразположението бързо отстъпило място на насладата от растящия нов живот.

Че чака дете Катрин схванала през октомври на летището, на път за Финландия, където грацията организира майсторски клас. Тя обаче запазила щастливата вест до завръщането си в България, когато подарила теста на своя обичан. В навечерието на Коледа Тасева получи вълнуващо предложение за брак пред огромната празнична елха в центъра на Пловдив. Десетки другари на Станислав, преоблечени като Дядо Коледа, разпънаха транспарант „ Ще се омъжиш ли за мен? “, а бъдещият баща падна на колене.

Гимнастичката и притежателят на известна верига сладкарници са дружно повече от година. Катрин първоначално кри връзката си със Сивков. Но по време на една от екзотичните им отмора в Канкун призна за случката си с 4 години по-възрастния от нея предприемач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР