Златното момиче на България Симона Пейчева се присъединява към екипа

...
Златното момиче на България Симона Пейчева се присъединява към екипа
Коментари Харесай

Симона Пейчева отново на екран от 1 ноември

Златното момиче на България Симона Пейчева се причислява към екипа на Българска национална телевизия

Симона Пейчева се завръща на екран като водеща на най-новото предаване в ефира на Българска национална телевизия 2 - „ Неделни нюанси “, което ще се излъчи на 1 ноември 2020 година от 12:30 часа.
„ Свикнала съм да бъда пред аудитория и да демонстрирам какво мога. По това си наподобяват спортната ми кариера и работата и ми на дребния екран. Обичам малкия екран, тъй като тя ми дава опция да опиша всички красиви и забавни истории, към които любознателността ми ме води. Има толкоз доста забавни хора, чиято работа обогатява обществото ни – ще ги видите в ефира на Българска национална телевизия 2 в „ Неделни нюанси “, “ споделя Симона Пейчева.

Екипът на предаването дава поръчка, че ще има по нещо забавно за всеки. Ще срещат феновете с познати и обичани лица от сферата на музиката, киното, театъра, спорта, модата и шоубизнеса. Ще описват и персоналните истории на непознати хора с огромни сърца. Запазено място в предаването имат и водещи здравни експерти, консултанти по хранене и лични треньори, които ще дават скъпи препоръки и рекомендации. Туристическите дестинации по света и у нас също са в листата с материалите, които феновете ще видят.



Гладайте „ Неделни нюанси “ всяка неделя от 12:30 часа по Българска национална телевизия 2

Визитка на Симона Пейчева

Симона Пейчева е деветкратна шампионка на България по художествена гимнастика и двукратна международна шампионка. Участвала е два пъти на олимпийски игри - в Атина и в Пекин. В момента е ръководител и треньор на СКХГ “СиВи Спорт “, в който тренира деца от 5 до 15 годишна възраст.

След спорта, малкия екран е другата огромна обич на Симона. ТВ кариерата й стартира през 2010 година като водеща на предаването „ Така го вършат дамите “. После става част и от екипа на TV7, като водеща на лична графа в предаването „ Усещане за жена “. Последната й изява е като водеща на тегленията на числата на Национална лотария в ефира на Нова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР