Златно мляко за почистване на кръвта и за превенция Аюрведичната

...
Златно мляко за почистване на кръвта и за превенция Аюрведичната
Коментари Харесай

Златно мляко за почистване на кръвта и черния дроб

Златно мляко за разчистване на кръвта и за предварителна защита

Аюрведичната медицина постоянно идва на помощ, когато медикаментите не оказват помощ изключително. Старите предписания за предварителна защита на доста болести, както и за лекуване на към този момент появили се болести, се състоят напълно от естествени съставки: масла, мляко, смлени корени и листа, мед.

Подправките заслужават особено внимание в този лист: куркума, джинджифил, пипер и други.

Златното мляко с право се смята за един от най-ефективните способи за попречване на цялостен лист от болести. Вкусно и апетитно на външен тип, златното мляко оказва помощ при настинки, главоболие и болки в ставите, скокове в налягането, наднормено тегло и разстройства на стомашно-чревния тракт.

Напитката почиства кръвта и черния дроб, укрепва имунната система и служи като предварителна защита на рака. Ползите от куркумата са скъпи за възстановяване на положението на кожата: златното мляко в композиция с козметични маски въз основата на куркума може доста да усъвършенства външния ви тип.

За да приготвите тази прелестна примес, би трябвало да се запасите с паста, която по-късно се прибавя към млякото.

Необходими съставки:
1/4 чаша куркума
1/2 ч.л. надробен черен пипер
1/2 чаша вода

Приготвяне:
Смесете всички съставки и сложете сместа на междинен котлон да ври 10 минути. Трябва да получите паста с консистенция на гъста сметана. След това охладете пастата и я съхранявайте в ледник, само че не повече от 30 дни.

Рецепта за златно мляко:
1 чаша мляко по ваш избор (козе, краве, кокосово, бадемово или соево)
1 ч.л. растително масло
1 ч.л. паста
мед на усет

Приготвяне:
Добавете пастата към млякото и кипнете сместа. Оставете напитката да се охлади за 15-20 минути, след което прибавете мед и масло.

Превантивният курс се състои от 40 приема мляко 1 път дневно заран. За да отслабнете, напитката е най-добре да се приема вечер. При неприятно храносмилане прибавете пастата към обезмаслено мляко.

Не забравяйте за противопоказанията за приемане на куркума: използвайте подправката с нараснало внимание при хора, страдащи от язва на стомаха, болести на жлъчните пътища и мощно понижен имунитет.

Нека храната ви да бъде освен вкусна, само че и здравословна. Бъдете здрави!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР