Златните правила за къмпинг за защита на открито. Нека да

...
Златните правила за къмпинг за защита на открито. Нека да
Коментари Харесай

5 златни правила, за да защитите природата по време на къмпинг

Златните правила за къмпинг за отбрана навън. Нека да забележим по какъв начин можем да опазим природата, която всички обичаме. 

1. Носете специфични торбички за отпадък като част от естествената си екипировка

Вашето съоръжение за къмпинг постоянно би трябвало да включва торби за отпадък. Дръжте ги закрепени за раницата си или във вашия автомобил, или в резистентен на животни резервоар. Никой не желае да се върне от поход, с цел да открие лагера си, накъсан от любопитни мечки или спретнат от хитри врани, които са се ровили в боклука. 

2. Премахнете кучешките боклуци

Има доста места, които разрешават на вашето куче да се причисли към вас. Просто би трябвало да бъдете в допълнение деликатни, когато кучето ви върви до тоалетната. Премахнете кучешките боклуци и ги изхвърлете в сигурни кошчета, заключете ги в автомобила си или оставете кученцето вкъщи, в случай че нито една от тези варианти не ви прави работа.

3. Винаги имайте на разположение бебешки кърпички

Бебешките кърпички постоянно са в листата на най-важното за къмпинг. Те могат да служат като почистващи средства за ръце, салфетки и кърпички за кучета и ви оказват помощ да намалите потребността си от вода, с която да се измиете. Просто се уверете, че сте ги събрали за вярното изхвърляне.

4. Направете фотоси на вашия къмпинг

Един от най-хубавите способи да гарантирате, че ще напуснете къмпинга си тъкмо както сте го разкрили, е да употребявате камерата си. Правете фотоси, когато пристигнете, с цел да имате информация за това по какъв начин да върнете нещата, когато си тръгнете. Това е в допълнение потребно, в случай че къмпингувате в група, защото не постоянно можете да следите какво вършат другите хора (което се удвоява за децата). Използвайте фотосите си като комфортно управление, с цел да ревизирате работата си по почистването. 

5. Попитайте за съвет

Твърде доста хора са срамежливи да желаят съвет по отношение на плюсовете и нещата на къмпинга. Добре е да не знаете. Също по този начин е добре да попитате, даже в случай че сте деец на къмпинг. Винаги научавай за местата, които обичаш и постоянно ще имаш невероятни прекарвания. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР