Златните атлетина Бургас за 2023-та година ще бъдат обявени официално

...
Златните атлетина Бургас за 2023-та година ще бъдат обявени официално
Коментари Харесай

Обявават днес Спортист на годината в Бургас

Златните атлетина Бургас за 2023-та година ще бъдат оповестени публично през днешния ден. Церемонията за „ Спортист на годината “ще събере елитни първенци, ментори, спортни деятели, общественици и публицисти, които издигат престижа на морския град.

За втора поредна година събитието ще се организира в зала „ Тончо Русев “ на Културен дом НХК, от 19.00 часа.

Наградата е почитание към техния труд и мотивацията на спортистите. А вечерта, дават обещание уредниците, ще се трансформира в същински успех на човешкия дух и достижения, защото миналата година бе доста мощна за бургаските спортисти. Церемонията включва хубав театър с демонстрации от спортната акробатика и бойните спортове.

Но спортът не е единствено блестящи триумфи, подготовка за мачове или тежки загуби. Той има още една добавена стойност, тъй като може да ни сплоти и издигне над всички разлики, за това и събитието, тази година ще се случи с благотворителната задача – Да подкрепим Мартин Чернаев.

Припомняме, че номинациите се излъчват от всеки клуб, а съществена роля в подредбата на класацията имат бургаските медии. Отличията се дават в четири категории „ 10-те най-хубави спортисти и треньори ”, „ Спортист с увреждания “, „ Млад гений ” и „ Отбор на годината “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР