Златка Райкова роди сина си Карен-младши със секцио преди 3

...
Златка Райкова роди сина си Карен-младши със секцио преди 3
Коментари Харесай

Прясната родилка Златка Райкова се мъчи с килограмите

Златка Райкова роди сина си Карен-младши със секцио преди 3 седмици, само че очевидно към този момент се усеща добре, тъй като се е върнала във фитнеса. Въпреки интервенцията, плеймейтката няма самообладание да се раздвижи и да се приведе в порядъчен тип за лятото. За последното обаче ще е нужно още малко време. От фотосите на русокоската се вижда, че коремът й не се е прибрал. Тя се оплаква, че по време на бременността й се образувал и целулит по бедрата.
За разлика от други родни звезди, Райкова най-малко е откровена и признава, че не е елементарно да си в съвършена форма броени дни след раждането, а не е и нужно. Майката на две момчета още не е свалила всички непотребни килограми, само че се надява и това да стане. Тя твърди, че към този момент прави по-леки извършения във фитнеса, а след време може да премине и към по-интензивните тренировки.

Втората бременността на Златка стана причина за бързия й годеж с 29-годишния арменец Карен Хачатрян. Той й предложи брак по време на почивката им остров Миконос. Блондинката и различен път е била сгодена, само че този път се обрисува в действителност да има женитба. Тя е безапелационна, че е подготвена и за венчавка, само че ще изчака бебето да порасне малко.

За младия арменец се знае, че е бил състезател, само че в този момент е с отнети права. Навремето бил обещаващ тенисист, само че го уличили в корупция поради уредени мачове и подкупи, та към този момент не се състезава на корта. Говори се също, че той не таял изключително топли усеща към някогашния на Златка – Благой Георгиев, и не пропущал опция да му се подиграва.

Райкова има 3-годишен наследник от връзката си с Благо Джизъса. Тя твърди, че някогашният футболист и победител в „ Сървайвър ” не поглеждал дребния Благойчо, нито плащал издържка. Сега Карен се занимавал главно с хлапето и се стараел да му обезпечава грижи и комфорт.

Златка доста искаше да се снабди с щерка, само че и второто и дете се оказа от мъжки пол. Ако беше момиче, русокоската щеше да го назова на майка си Виктория. Райкова е споделяла, че като тийнейджърка не била близка с родителката си, само че с времето съумели да стопят ледовете.

Родителите на плеймейтката се разделили, когато тя била 14-годишна, а след това отпътували да работят в чужбина. В тази деликатна възраст русокоската останала без контрол и почнала да се оправя сама в живота. Виктория всеки месец изпращала пари, само че отвън финансовата поддръжка, на дребната Златка й липсвали прочувствената непосредственост и рамо, на което да се облегне. Години по-късно някогашната на Джизъса затоплила връзките и с майка си, и с татко си. Днес не съжалява, че събитията са се стекли по този метод, тъй като по думите й сложният интервал от предишното я е построил като човек и е калил характера й. Макар че тогава кривнала от правия път и се забъркала с престъпно проявени мъже, тя съумяла да се откъсне от тези среди и през днешния ден желае да се показва като примерна майка и брачна половинка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР