Златка Райкова – Хатчатрян се доказа като изключително гнусна жена,

...
Златка Райкова – Хатчатрян се доказа като изключително гнусна жена,
Коментари Харесай

Гнусен позор! Златка Хатчатрян продаде носените си гащи, новата собственица в ужас от срамни болести по тях

Златка Райкова – Хатчатрян се потвърди като извънредно гнусна жена, която не държи на хигиената. Ако не беше такава, в никакъв случай нямаше да й хрумне да пробутва на друга дама употребявано долни дрехи.

Именно това стори тогавашната Мис Плеймейт. Блондинката продаде спално долни дрехи, което е носила, за 129 лева То се състои от бюстие и боксерки.

Най-гнусното е, че този комплект Златка го е носила на голо и в този момент друга жена ще го носи. Задницата й, интимните й елементи и всичко останало се е докосвало до бельото, което е предиздвикало новата собственица да изпадне в смут.

Когато закупила бельото, тя не знаела, че то е носено. Райкова я лъжела, че в никакъв случай не го е обличала. По-късно обаче разбрала истината, откакто видяла, че материята е много разтеглена, а етикетът е сплескан – тъкмо като при доста облекла втора ръка. Освен това още при предаването подозрението се зародило, тъй като комплектът не бил изпратен в запечатан плик, както е при новите облекла, или най-малко при тези, които не са били употребени.

Новата собственица се страхувала да не хване някоя срамна болест от боксерките, защото за всички е ясно, че Златка е блудница, която е правила купища секс. Най-лошото е, че тя не си пада по кондомите и постоянно го прави на голо, което ускорява опцията за нещо рисково по бельото.

„ Кой знае какъв брой мъжки телесни течности са се излели тук, не трябваше да ги обувам “, вайкала се клетата жена.

Златка пък се прави на доста заможна, сякаш тя издържала преди Благо Джизъса, че и децата му, а разпродава като луда движимостите си. Макар да ги показва за истински, повече от ясно е, че са ментета. Според слуховете Райкова е затънала в задължения поради сватбата с Карен и в този момент се пробва да ги заличи.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Златка Райкова.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР