Златка определено е запомнила повечето неща за Благо, докато той

...
Златка определено е запомнила повечето неща за Благо, докато той
Коментари Харесай

Случва Се Мълниеносно! Златка И Благой Правят Голямата Стъпка!

Златка несъмнено е запомнила множеството неща за Благо, до момента в който той самият не е толкоз помнещ. Въпреки това въпросът „ Кое е най-милото нещо, което сте създали за другия? “, несъмнено извади на бял свят най-съкровените им секрети.

Отговорите бяха безпределно изненадващи — оказа се, че двамата желаят да имат семейство. „ Казах й, че желая дете от нея “, призна Благо леко обезпокоен. „ Ти може и към този момент да си го направил бебето. Но за мен най-мил остава моментът, когато на втория ден ми предложи да заживеем дружно “, с екстаз споделя Златка.

Новината, че може би ще става татко за четвърти път леко зашемети футболиста, само че той се овладя. Изясняването на този проблем обаче занапред следва, съгласно осведомени.

Колоритната обстановка бе допълнена от обстоятелството, че пробата целеше освен да разкрие дали двамата са един за различен, само че и да ги накара да признаят детайлности от персоналния си живот, написа разкрития. „ Децата и родителите ни гледат, въпреки всичко “, тормозиха се в един миг и двамата, когато последваха някои не изключително деликатни въпроси за интимния им свят.

Така или другояче двойката несъмнено даде много мотиви за мнения, както и опция да им честитят появяването на предстоящ правоприемник. Що се отнася до това, дали мислят за брак, очевидно за никой от тях тематиката не е на дневен ред. Благо претърпя тежък бракоразвод, а Златка получи предложение за брак от някогашния си обичан, само че вместо женитба, избра да го остави.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР